UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERENAY SARIKAYA'DAN YENİ POZLAR

'Alice Müzikali' ile seyirci karşısına çıkan Serenay Sarıkaya, tatil için Maldivler'e gitti. Sıcak havanın tadını çıkaran Sarıkaya, tatilinden kesitlerini takipçilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

SERENAY SARIKAYA'DAN YENİ POZLAR

İstanbul’da soğuk ve kar yağışının etkili olduğu günlerde Serenay Sarıkaya, Güney Asya ülkesinde güzel havanın tadını çıkarıyor.

KUMSAL POZU

Rol aldığı 'Bergen' filminin çekimlerinin ertelenmesinin ardından tatile çıkan 29 yaşındaki Serenay Sarıkaya, bu kez de kumsalda verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınladı.

Maldivler'de konakladığı otelin gecelik oda fiyatının minimum 30 bin TL'den başladığı öne sürülen Sarıkaya'nın leopar desenli bikinisi ve kombinindeki aksesuar detayları da dikkatlerden kaçmadı.

DOĞAL GÜZEL

Koronavirüs pandemisi döneminde sosyal medyayı daha aktif kullanan Seranay Serenay, dün de Instagram hesabının hikaye bölümünden, üzerinde sadece mavi renk bir havlu olan pozunu yayınlamıştı.

Ardından sarı elbisesiyle kumsalda çekilen fotoğraflarını da paylaşan güzel oyuncu, bu karelere "Ay’ı çok seven insanlara Selenofil denildiğini biliyor muydunuz?" notunu düşmüştü.

Son Güncelleme: 18.02.2021 13:22:24
ETİKETLERserenay sarıkaya