UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KÜBRA BOYRAZ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME!

İstanbul Beylikdüzü’nde 1 çocuk annesi 38 yaşındaki Kübra Boyraz’ın güzellik merkezinde botoks yaptırdıktan sonra ölümüyle ilgili aralarında tutuklu sanıklar estetik dolgusu yapan pratisyen hekim Öner Ö. ve Erdal Doğruya’nın yargılandığı duruşmada sanıklar ve tanık dinlendi. Mahkeme heyeti tutukluluk hallerinin ayrı ayrı devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

KÜBRA BOYRAZ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME!

Büyükçekmece 13 Asliye mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Öner Ö. Erdal Doğruya SEGBİS sistemiyle bağlandı. Duruşmada müşteki ve 2 tutuklu sanık avukatı, Bülent Bostancı ve tanık Kadriye Arslan hazır bulundu

Duruşmada savunma yapan pratisyen hekim Öner Ö. "2017-2019 arası Foça Cezaevine girdim. Ben cezaevindeyken Erdal Bey dolgu ve botoks yapıyordu. Ömer bey İstanbul'da çok müşteri var talep var demesi üzerine İstanbul'a geldik. Bu yeri Bülent bey adına tuttuk. Bu yeri tuttuktan sonra Erdal ile birlikte işlem yaptık. Kübra Boyraz'a ilk seansı Temmuz ayında ben yaptım. İlk seanstan mutlu ayrıldı. Kendisi ikinci seans için geldiğinde boyun fıtığından dolayı o gün rahatsızdım işleme alamayacağımı söyledim ancak gelmişken kendisini de kırmamak adına kontrol yapalım herhangi bir kızarıklık var mı dedim Erdal bey Kübra ve ben üçümüz bir odaya girdik. Kontrolü gerçekleştirdikten sonra telefonum çaldı ancak o odada telefon çekmediğinden başka bir tarafa geçtim. Ah sesi duydum. Döndüğümde Erdal'ın elinde enjektör gördüm. Kübraya sorduğumda canının acıdığını söyledi. Ancak dolgu botoks verdiğini görmedim. Kübra'yı salona götürdük. Sonrada evine bıraktık. Bu duruma kesinlikle bir onay vermedim. Beraatimi talep ediyorum" dedi.

Tanık Kadriye Arslan "Erdal beyi doktor sanıyordum. Doğru olmadığını karakolda öğrendim. Olay günü Kübra yanıma gelip iyi olmadığını söyledi. Kanepeye uzandırdık. Tuzlu ayran içirdik. Enjeksiyonu kimin yaptığını görmedim. Öner Ö. benim orada olduğum zaman zarfında hep terastaydı. Bu iş yerinin sahibi Erdal beydi. Ben Kübra Boyrazdan herhangi bir ah sesi duymadım. Duysaydım zaten hastaneye götürülmesi için ısrarcı olurdum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.02.2021 19:58:19
ETİKETLERkübra boyraz  botoks  mahkeme