UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİŞEHİR’DE AİLE KATLİAMI! KATİL TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKMÜŞ

Eskişehir'de İlkay ve Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk'un evlerinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili katil zanlısının eski ortağı Mehmet Şerif Boğa (33) olduğu belirlendi.

ESKİŞEHİR’DE AİLE KATLİAMI! KATİL TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKMÜŞ

Katil zanlısı, aralarında eşinin de olduğu 9 şüpheliyle birlikte adliyeye sevk edildi. Mehmet Şerif Boğa, yeğeni Hakkı Boğa, akrabası Fesih Yiğit ile dayısı Zeki Oğuz tutuklanarak cezaevine gönderildi. Katil zanlısının cinayet günü yaptığı ağlama şovu fotoğraflara yansıdı. Öldürülen Emel Tokkal'ın ise katili kardeşi gibi görüp yaptığı paylaşım yürekleri yaktı.

Eskişehir'de geçen hafta evlerinde öldürülen İlkay (42) ve Emel Tokkal (41) çifti ile 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk cinayetiyle ilgili olarak yürütülen soruşturmanın ardından detaylar ortaya çıkmaya başladı.

ESKİ İŞ ORTAĞI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İlkay Tokkal'ın eski iş ortağı Mehmet Şerif Boğa (33),vahşice gerçekleştirilen cinayetlerin katil zanlısı olarak 3 yakınıyla birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KATİLİNİ KARDEŞİ GİBİ GÖRDÜ

DHA'da yer alan habere göre katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa'nın (33),cinayetin ardından olay yerinde ağlama şovu yaptığı o gün çekilen fotoğraflara da yansıdı.

Mehmet Şerif Boğa tarafından öldürülen Emel Tokkal'ın sosyal medya hesabından onun için yaptığı, "Hep benden küçük kardeşim olsun isterdim biraz geç oldu ama oldu. Gülüşü güzel, kalbi güzel, kendi güzel kardeşim benim" paylaşımı ise yürekleri yaktı.

CİNAYETTEN HABERSİZ DAVRANDI

Eskişehir’de anne, baba ve çocuklarını öldürdüğü iddiasıyla adliyeye sevk edilip tutuklanan eski ortağın, öldürülen Emel Tokkal’ın İzmir’de üniversitede okuyan kızının aileye ulaşamadığından dolayı kendisini aradığı, şüphelinin ise olaydan habersiz gibi yanına çilingir alarak eve gittiği öğrenildi.

Burada çilingirin polisin gelmesi durumunda kapıyı açacağını söylemesi üzerine şüpheli Mehmet Şerif Boğa, Emel Tokkal’ın kızı ile irtibata geçti. Kızın polisi araması üzerine olay yerine gelen ekiplerin kapıyı açmasının ardından cinayetler ortaya çıktı.

OLAY GÜNÜ POLİS GÖZALTINA ALDI

Yaşanan dehşetin ardından binanın altına indirilen şüpheli Mehmet Şerif Boğa, burada gözyaşlarına hakim olamamış, polis ekipleri tarafından teselli edilmişti.

Ardından ekipler tarafından olay günü gözaltına alınma anı basın mensuplarının kameralarına yansıdı.

Son Güncelleme: 22.02.2021 08:38:15
ETİKETLERaile