UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“PİYASA BİR KAÇ İSİMDEN İBARET DEĞİL”

Ünlü şarkıcı Tuğba Altıntop, Magazinbox’dan Nil Özer’e özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Altıntop, müzik dünyasıyla ilgili neye tepki gösterdi?

“PİYASA BİR KAÇ İSİMDEN  İBARET DEĞİL”

İşte Tuğba Altıntop’un o röportajı;

Tuğba Hanım nasılsınız? Pandemi dönemi nasıl geçiyor? Neler yapıyorsunuz?

Global olarak zor bir dönemden geçtiğimizin farkındayım. Tabii ister istemez benim de ara sıra canım sıkılıyor. Alıştığımız hızlı temponun yerini şimdi sessizlik doldurdu. İnsanlar bu süreçten maddi manevi etkilendi. Müzisyen insan sahnede can bulur entüstramanı ile aşk yaşar. Ben sahnede mutlu oluyorum, ruhum orada can buluyor. Bu bir süreç… Ben ve benim gibi hayatını sahneden kazanan bütün müzisyen arkadaşlarımız sabırla sahnelere döneceğimiz günleri bekliyoruz.

ÇOK YAKIN ZAMANDA SU’YU DİNLEYECEKSİNİZ

Sanata merakları ilgileri var mı?

Büyük kızım Su Elnur (24) müzikle ilgileniyor. Harika bir sesi ve tarzı var. Çok yakın zamanda Su’yu daha çok görecek ve dinleyeceksiniz. Küçük kuzum Şevvalnur (21) görsel sanatlarla, mimarlıkla ilgileniyor. Eğitim aşamasında. Ama oyunculuğu da çok iyi. Belki ileride başarılı bir projede görebilirsiniz.

Biraz tüyo verir misiniz yeni şarkınızla ilgili?

“PİYASA BİR KAÇ İSİMDEN İBARET”

Yeni bir şarkı aldım genç bir müzisyenden şarkının sözleri beni o kadar güzel anlatıyor ki ilk dinlediğimde “Bu benim olmalı” dedim. Şu an aranjesi yapılıyor. Artık yeni nesil gençlerle çalışmayı seviyorum ve özellikle tercih ediyorum. Piyasa bir kaç isimden ibaret değil ve onların etrafında dönmüyor. O kadar gizli kalmış cevherler var ki… Önümüzdeki haftalarda stüdyoya gireceğim ve okumasını yapacağım. Bu şarkım tam bir yaz şarkısı olarak piyasaya çıkacak…

Son Güncelleme: 23.02.2021 14:34:47
ETİKETLERtuğba altıntop