UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI!

İstanbul Şişli’de oyuncu ve 2016 Best Model Türkiye birincisi Onur Seyit Yaran'ı spor salonundan çıktığı sırada silahla ateş ederek omuzundan vuran saldırgan, hâkim karşısına çıktı. Oyuncu, saldırganla spor salonu dışında hiçbir tanışıklığının bulunmadığını söyledi. Saldırgan ise, "Allah'ın selamını verdim, bana küfür etti" dedi.

ÜNLÜ OYUNCU YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI!

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya oyuncu Onur Seyit Yaran geldi. Tutuklu sanık Serhat O. ise” Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile mahkemeye katıldı. Duruşmada taraf avukatları da hazır bulundu.

Başka suçtan sabıkalı Sanık Serhat O., mahkemedeki savunmasında, “Kimseyi öldürme kastım yoktu. Nişantaşı’ndaydım, arkadaşla sorunum vardı önceden. Ben de ona selam verdim selamımı almadı küfür etti. Beni itmeye başladı. Yanında 2 kişi daha vardı. Beni itince ben de belimdeki tabancayı çıkardım havaya ateş edecektim. Kimseyi öldürme kastım yoktur. Olsaydı havaya ateş etmezdim. Ben küfür etmedim. Allah’ın selamını verdim, o bana küfür etti. Ben yaralandığını bilmiyordum kendisi arayıp hastanedeyim dedi. Vurulduğundan haberim yoktu” dedi.

“6 AYDIR BENİ TACİZ EDİYORDU”

Mahkemede savunma yapan Onur Seyit Yaran, “Tanışıklığımız var ama arkadaş değiliz. Spor salonundan bir abi tanıştırmıştı. Aramızda herhangi bir küfürleşme olmadı. Aramızda husumet de yok. Kendi kendine husumet çıkarmış. Spor salonundan çıkarken beni dürttü belindeki silahı gösterdi biz şok olduk. Silahı kafama dayadı. Sıkmaya çalıştı silah tutukluk yaptı. Sonra mesafeyi açtı. Vuracağını anladım çapraz bir şekilde kaçmaya başladım ateş etti. Omuzumdan vurulmuştum. Spor salonunun soyunma odasına saklandım. Önceden de beni tehdit ediyordu. Polisi aramaya çalıştım. Ben vurulmadan 6 ay öncesinden beri beni taciz ediyordu. ‘Sen ayıp ettin’ şeklinde, tanışıklığımız olmadığı için de anlamıyordum. Şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 25.02.2021 15:05:50
ETİKETLERoyuncu  ünlü  dehşet