UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KENAN VE SİNEM’İN TATİL KARARSIZLIĞI

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, geçtiğimiz yıl yaz aylarını Marmaris Selimiye'de geçirmişti. Bu yıl da aynı yere gitmeyi planlayan çift, pandemide artan kiralardan nasibini aldı. İkili, sezonluk kira için 700 bin TL isteyen ev sahibinin teklifi karşısında kararsız kaldı.

KENAN VE SİNEM’İN TATİL KARARSIZLIĞI

Takvim'in haberine göre; pandemiyle birlikte Ege'de artan satılık ve kiralık villa fiyatlarından Kenan İmirzalıoğlu da nasibini aldı.

Yıllardır yaz aylarını Marmaris'in Selimiye Köyü'nde geçiren ünlü oyuncu, buraya yaptığı yatırımlarla da bölgenin yıldızını parlattı. Son yıllarda artan kira bedellerine bir de pandeminin etkisi eklenince bölgedeki kiralar, geçtiğimiz yıla göre yüzde 80 arttı.

Eşi Sinem Kobal'la son birkaç yazını geçirdiği denize nazır villayı yeniden kiralamak isteyen Kenan İmirzalıoğlu, evin sezonluk kira bedelinin 700 bin TL olduğunu duyunca şaşkınlık yaşadı.

Henüz villayı bu bedelden kiralayıp kiralamamakta kararsız olan yakışıklı oyuncu, farklı alternatiflere de bakıyor.

Minik kızlarını da düşünen ve Lalin için konforlu bir alan tercih eden Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın bu yaz rotalarını daha çok hastane tercihi olmasından dolayı Bodrum'a çevirmeyi planladığı da söylenmişti.

Ancak konuşulanlara göre; yıllardır gözlerden uzak tatil yapan İmirzalıoğlu, Bodrum'un kalabalık olmasından dolayı bazı endişeler taşıyor.

Geçtiğimiz yazı hamile geçiren Sinem Kobal'ın önümüzdeki tatil dönemindeki önceliği Lalin'in rahat ve güvende olacağı bir tatil geçirmek. Çift, pandemi nedeniyle de sezonu erken açmayı planlıyor.

Son Güncelleme: 11.03.2021 09:50:07
ETİKETLERKENAN İMİRZALIOĞLU