UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TACİZ İDDİASINA MAHALLE DAYAĞI!

İstanbul'da, tacizci olduğu iddia edilen bir şüpheli, sokakta yürüdüğü sırada semttekiler tarafından tekme ve yumruklarla darp edildi. O anlar güvenlik ve cep telefonu kamerasına yansırken, darp edildikten sonra kaçan şüpheli ve darpçıların, emniyete şikayetçi olmadığı öğrenildi

TACİZ İDDİASINA MAHALLE DAYAĞI!

İstanbul'da önceki gün saat 22.00 sıralarında, Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde insanı şoke eden bir olay meydana geldi. İddiaya göre, semtte yaşayan 40 yaşlarındaki E. isimli bir kişi, mahalledeki küçük çocukları rahatsız etmeye başladı.

ŞÜPHELİYİ KOVALADILAR

İHA'da yer alan habere göre şüphelinin tacize varan rahatsızlığının devam etmesi üzerine semtteki vatandaşlar, akşam saatlerinde sokakta yürüyen E.'yi kovalamaya başladı.

SOKAK ORTASINDA DÖVDÜLER

Şahıs durumu fark etmesi üzerine elindeki poşetleri yere bırakarak kaçmaya başladı. Ancak semtteki vatandaşlar tarafından sıkıştırılan zanlı, tekme ve yumruklarla darp edildi. Dakikalarca dövülen şüpheli, vatandaşların elinden kurtularak kaçtı.

TARAFLAR ŞİKAYETÇİ OLMADI

Yaşananlar ise güvenlik ve cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayın ardından hem darp edilen tacizcinin hem de darpçı kişilerin, olay hakkında emniyete şikayette bulunmadığı ortaya çıktı.

Son Güncelleme: 11.03.2021 13:17:17
ETİKETLERtaciz  iddia