UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İPEK TANRıYAR “NE KADAR İŞE YARAMAZ KADIN VAR”

UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Lerzan’la Çok Mutlu” programının bugünkü konuğu oyuncu ve manken İpek Tanrıyar oldu. Tanrıyar, tepki çeken Kadınlar Günü paylaşımı ile ilgili bakın neler söyledi neler.

İPEK TANRıYAR “NE KADAR İŞE YARAMAZ KADIN VAR”

 İpek Tanrıyar geçtiğimiz gün 8 Mart Kadınlar Günü’nde yaptığı paylaşım sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. Tanrıyar yaptığı paylaşımda, "İşi gücü süslenmekten, kendini teşhir etmekten, dudak büzmekten öteye gidemeyen kadınlar sizin de gününüz kutlu olsun, az ötede oynayın" diyerek birçok kadın takipçisinin olumsuz yorumlarıyla karşılaştı.

Lerzan Mutlu’nun sunduğu programa konuk olan güzel manken canlı yayında o sözleri neden söylediğini açıkladı. Tanrıyar, “Ülkede bu kadar kadın cinayetleri varken, sabah sosyal medyada gördüklerimden sonra ‘ne kadar işe yaramaz kadın var’ dedim. Bazı kadınlar var, hiç işi gücü yok bugün nasıl süslensem de sosyal medyaya fotoğraf koysam diye gördüklerimin üstüne bu paylaşımı yaptım” dedi.

Öte yandan Tanrıyar ünlülerin anneler günü paylaşımına olumlu baktığını çünkü “Onların hepsi üreten, örnek kadınlar” diyerek kadınlar hakkındaki görüşünü belirtti! 


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 11.03.2021 19:22:50