UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANDE ERÇEL YANGIN MERDİVENİNDEN KAÇTI

Rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel, önceki akşam reklam yüzü olduğu giyim firmasının çekimleri için Nişantaşı'da bir oteldeydi.

HANDE ERÇEL YANGIN MERDİVENİNDEN KAÇTI

Reklam yüzü olduğu giyim markanın çekimleri için otelde bulunan Hande Erçel, kendisini yaklaşık dört saat bekleyen muhabirlere görüntü vermemek için akla karayı seçti.

Dışarıda basın mensuplarının olduğunu öğrenen oyuncu, “Şimdi farklı farklı şeyler soracaklar. Beni bir şekilde buradan çıkartın” diyerek, görevlilerden yardım istedi.

Adının aşk dedikodularına karıştığı Kerem Bürsin ile ilgili sorulardan kaçan Erçel, çareyi otel binasının arka kısmına bakan yangın merdivenlerinden kaçmakta buldu.

27 yaşındaki oyuncunun, magazin gazetecilerinin otelin ön kapısı ve otopark çıkışında olduğu sırada, yangın merdivenlerinden çıkması dikkat çekti.

Yarım istediği görevlilerin çağırdığı taksiye binen Hande Erçel’in anlamsız şekilde panik yapmasına anlam verilemedi.

Görüntü vermek istemeyen güzel oyuncu, bu paniğine rağmen geçtiğimiz haftalarda sürekli rol arkadaşı ile aynı siteye girip çıkarken objektiflere yansımıştı.

İkili, aşk yaşadıkları iddialarını her defasında reddetse de, sosyal medya paylaşımları ve samimi halleri bu dedikoduları sürekli gündemde tutuyor.

Son Güncelleme: 12.03.2021 09:02:42
ETİKETLERhande erçel