UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KÜBRA BOYRAZ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME!

Beylikdüzü’nde 1 çocuk annesi 38 yaşındaki Kübra Boyraz’ın güzellik merkezinde botoks yaptırdıktan sonra ölümüyle ilgili aralarında tutuklu sanığında bulunduğu estetik dolgusu yapan pratisyen hekim Öner Ö. ve Erdal Doğruya’nın yargılandığı duruşmada mahkeme heyeti tutuklu sanık Erdal Doğruya’nın tahliyesine karar verdi.

KÜBRA BOYRAZ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME!

Beylikdüzü'nde. 9 Temmuz 2020 tarihinde Melih ismiyle kendisini tanıtan şüpheli Ömer Elmalı aracılığıyla randevu alan Kübra Boyraz'a Öner Ö. tarafından kalça dolgusu yapıldı. 19 Eylül 2020 günü Ömer Elmalı ile yazışmaları dosya arasına alınan mesaj içeriklerine göre randevu alan Kübra Boyraz'ın saat 17:54 sıralarında siteye geldi. Güvenlik personeli ile görüştükten sonra iş yerine yöneldiği, şüpheliler ve Kadriye Arslan'ın, Kübra Boyraz'ın kollarına girerek dışarı çıkartıldığı, şüphelilerden biri tarafından bacaklarından kucaklanıp gelen araca bindirildi. Ardından Kadriye Arslan'ın kolunda ikametine getirilerek babasına teslim edildi. Baba Ekrem Solmazgül kızının rahatsız olduğunu fark ederek, sağlık ekiplerine haber verdi. Hastaneye kaldırılan Kübra Boyraz 20 Eylül tarihinde hayatını kaybetti.

Şüphelilerden Erdal Doğruya hakkında "bilinçli taksirle ölüme neden olma", diploması olmadığı halde hasta tedavi eden veya tabip unvanını takınma" ve "Sağlık hizmetleri temel kanununa muhalefet" suçundan 5 yıl 8 aydan 17 yıla kadar hapis cezası istendi.

Sanıklardan Öner Ö. hakkında "bilinçli taksirle ölüme neden olma" ve "sağlık hizmetleri temel kanuna'na muhalefet" suçlarından 3 yıl 8 aydan 12 yıla, sanıklar Bülent Bostancı ve Ömer Elmalı hakkında da "sağlık hizmetleri temel kanuna muhalefet" suçundan 1 yıldan 3 yıla hapis cezası talep edildi.

Büyükçekmece 13 Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Öner Özsoyeri, Bülent Bostancı ve taraf avukatları katılırken, diğer tutuklu sanık Erdal Doğruya SEGBİS sistemiyle bağlandı.

"ELİNDE ENJEKTÖR GÖRDÜM"

Duruşmada söz alan pratisyen hekim Öner Ö. olayı yapmadığını belirterek, "Maktul ailesinin beyanları kapsamında olay çok farklı noktalara gitmektedir. Ben Erdal Doğruya'nın elinde enjektör gördüm ancak dolgu malzemesi verdiğini görmedim" dedi.

Son Güncelleme: 8.04.2021 19:15:48
ETİKETLERestetik  kübra boyraz  botoks