UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KAVGAYA KARIŞTI

BOTAV Rally Bodrum yarışması bugün akşam düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Törenin ardından Kurtlar Vadisi’nin ünlü oyuncusu Mustafa Üstündağ’ın arkadaşlarının bir organizasyon yetkilisini darbettiği öğrenildi.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KAVGAYA KARIŞTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 2021 Demir Berberoğlu Sezonu ve Şevki Gökerman Ralli Kupası ilk yarışı olan BOTAV Rally Bodrum, bu akşam düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Yarışmanın ödül töreninin ardından çıkan kavga organizasyona gölge düşürdü. Ünlü sanatçı Mustafa Üstündağ’ın arkadaşlarının bir organizasyon görevlisini darbettiği öğrenildi.

KAVGAYA ONLARCA KİŞİ KARIŞTI

Ödül törenine Kurtlar Vadisi dizisindeki ‘Muro’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da katıldığı öğrenildi.

Yarışmada Üstündağ’ın bir yakınına haksızlık yapıldığı iddiası ile tartışma çıktığı, sözlü tartışmanın tekmeli tokatlı kavgaya dönüştüğü ifade edilirken onlarca kişinin karıştığı kavgada Üstündağ’ın arkadaşlarının organizasyon komitesinde görevli olan Atıl Atılgan'ı darbettikleri öğrenildi. Atılgan'ın ise özel bir hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 11.04.2021 23:59:32
ETİKETLERmustafa üstündağ  bodrum  kavga