UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KOKOREÇ YERKEN HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI!

İzmir'in Menemen ilçesinde arkadaşlarıyla kokoreççiye giden Fatma Yüce (42) yemek yerken dilinde ve boğazında acı hissetti. Boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye giden Fatma Yüce'nin diline iğne battığını tespit edilirken diline yerleşen iğne, operasyonla alındı.

 KOKOREÇ YERKEN HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI!

Menemen ilçesinde, arkadaşlarıyla birlikte öğle yemeği için kokoreççiye giden Fatma Yüce, yemek yerken dilinde ve boğazında acı hissetti. Yaşadığı anlık acının üstünde durmayan Yüce, bir süre sonra yutkunurken ve yemek yerken hissettiği boğaz ağrısı nedeniyle doktora gitti. Yapılan kontrolde Yüce'nin diline iğne battığı tespit edildi. Fatma Yüce'nin dilindeki iğne, operasyonla alındı.

"DİLİNDE BİR İĞNE DURDUĞUNU GÖRDÜK"

 Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Murat Songu, "Hastanın dil hareketiyle ağrıyı tarif ettiği durumlarda ayırıcı tanı için aklımıza gelen ilk şey; dil ve ağız tabanı tümörleri. Yaptığımız görüntülemede dilinde bir iğne durduğunu gördük. Daha çok bu tür şikayetlerle başvuruda bulunan hastaların, başörtülerini takarken ağızda tuttukları iğneyi yutmaları sonucu dil kökünde ya da dilde dışarı çıkarılamayan iğne bulunması çok sık rastladığımız bir durum. Ancak bu olayın yemek esnasında gerçekleşmiş olması çok şaşırtıcı" diye konuştu.

Son Güncelleme: 13.04.2021 17:04:39
ETİKETLERİZMİR  KOKOREÇ  İĞNE