UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

JENNİFER LOPEZ-ALEX RODRİGUEZ AYRILIĞININ PERDE ARKASI!

Gösteri dünyasında 2021 yılının ilk flaş ayrılık haberi, Jennifer Lopez- Alex Rodriguez çiftinden geldi. Kısa süre önce bu yöndeki haberleri yalanlayan ikiliyi ayrılık kararına götüren süreç ortaya çıktı.

JENNİFER LOPEZ-ALEX RODRİGUEZ  AYRILIĞININ PERDE ARKASI!

Jennifer Lopez-Alex Rodriguez ayrılığının perde arkası!ABD'li şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez (51) ile eski beyzbolcu Alex Rodriguez (45), dört yıllık birlikteliklerini önceki gün sonlandırdıklarını açıkladı.

Jennifer Lopez-Alex Rodriguez ayrılığının perde arkası!Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, yayınladıkları ortak açıklamada, "Arkadaş olarak daha iyi olduğumuzun farkına vardık ve öyle kalmaya karar verdik. Birlikte çalışmaya ve birbirimizi işle ilgili projelerle desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ayrılıkta Rodriguez'in, bir ekran yıldızına attığı mesajların etkili olduğu konuşuluyordu. Başka bir iddia daha ortaya atıldı.İddiaya göre; Rodriguez'in, geçtiğimiz haftalarda NBA takımlarından Minnesota Timberwolves'a ortak olması, ilişkide bardağ taşıran son damla oldu.

Çünkü Alex Rodriguez, takım için sürekli Minnesota'ya gitmek zorunda kalacaktı. Jennifer Lopez ise takım için Las Vegas'ta bir merkez kurulmasını ve şöhretiyle takımı desteklemeyi önerdi.

İki yıl önce nişanlanan, koronavirüs pandemisi nedeniyle düğünlerini erteleyen ikilinin, 'takım krizi'nda orta yolu bulamayınca, ilişkilerini noktalama kararı aldığı belirtildi. Öte yandan Jenifer Lopez, Rodriguez'in aldığı 1.8 milyon dolar değerindeki nişan yüzüğünü iade etmedi, çekmecesinde tutuyor.

Son Güncelleme: 17.04.2021 19:00:14
ETİKETLERjennifer lopez  alex Rodrigurez