UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE İL İL HAVA DURUMU!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 23-27 Nisan tarihlerini kapsayan hava durumu tahmin raporunu internet sitesi üzerinden yayınladı. Meteroloji'nin paylaştığı verilere göre; özellikle hafta sonu İstanbul dahil birçok ilde kuvvetli sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Peki il il hava durumu nasıl olacak? İşte ayrıntılar...

İŞTE İL İL HAVA DURUMU!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük hava durumu tahmin raporunu resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. 23-27 Nisan tarihlerini kapsayan hava durumu tahmin raporuna göre; özellikle hafta sonu yurdun birçok kesiminde kuvvetli sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Peki Meteoroloji'nin verilerine göre; yurt genelinde hava nasıl olacak? İşte il il 5 günlük hava durumu tahmin raporu...

23 NİSAN

24 NiSAN

25 NİSAN

26 NİSAN

27 NİSAN


23 NİSAN CUMA GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 Nisan Cuma gününe ait hava durumu raporunu internet sitesi üzerinden paylaştı.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Doğu Karadeniz ile Ardahan çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının güney ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, bu akşam saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 22.04.2021 21:55:32
ETİKETLERmeteoroloji  hava durumu