UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNEM VE KENAN’IN “ÖZEL” TATİLİ!

Kızları Lalin’in üzerine titreyen Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Selimiye sahilindeki evlerinden kaçtı. Ünlü çift, pandemi nedeniyle Ege’de dağ tepesinde özel havuzlu ve ıssız bir villa kiraladı.

SİNEM VE KENAN’IN “ÖZEL” TATİLİ!

Son yıllarda sürekli Marmaris Selimiye'de tatil yapan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, bu yaz farklı bir tatil yapmak için rotalarını değiştirdi. 2020 Ekim'de dünyaya gelen kızlarıyla mutlu evlilikleri taçlanan ünlü çift, hem Lalin'in rahatı hem de Covid-19 için önlem aldı.

Eşinin ve kızının üzerine titreyen Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyunda ve dağ tepesinde bir villa kiraladı. Havaların güzelleşmesiyle soluğu yeni villalarında alan çiftten Sinem Kobal da önceki gün eşsiz manzaraları ve havuzlarını Instagram'da paylaştı. Çift, Ege'nin ıssız bir koyundaki kiralık villalarında herkesten izole bir yaz geçirecek.

Bu arada pandemi nedeniyle Ege'deki villaların fiyatlarında büyük bir artış olurken; herkesten izole ve özel havuzlu lüks villaların aylık kira bedelleri ortalama 250 bin TL'yi buluyor...

Son Güncelleme: 24.04.2021 09:52:46
ETİKETLERsinem kobal  kenan imirzalıoğlu