UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YASAK AŞKTA FECİ SON!

Yurt dışı gezisinin ardından ortadan kaybolan gizli sevgilinin başına gelenler kan dondurdu, şeytani planda evli erkeğin bir arkadaşı ve bebek bakıcısı da var.

YASAK AŞKTA  FECİ SON!

Evli iş insanının gizli sevgilisiyle ilişkisi akıllara durgunluk veren bir vahşetle ortaya çıktı, bir yurt dışı seyahatinin ardından kaybolan kadının izine hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir yerde rastlandı.

Brezilyalı iş insanı Jucelino Pinto da Fonseca, gayrı meşru çocuklarının masraflarını ödememek ve karısının gizli ilişkisini öğrenmemesi için şeytani bir plan yaptı.

Fonseca, 40 yaşındaki sevgilisi Lilian de Oliveira'nın vücudunu buhar kazanında yakması için arkadaşı Ronaldo Rodrigues Ferreira'yı tutmakla suçlanıyor.

Çocuğun dadısı da tutuklandı ve Lilian'ın hareketleri hakkında bilgi vermekle suçlandı. Böylece ikili yakalanmadan onu öldürmenin en iyi yolunu bulabilecekti.

Goiânia şehrinde yaşayan bebek bakıcısı Cleonice de Fatima Ferreira'ya, gizli sevgilinin bilgilerini verme karşılığında kızının velayetini alacağına dair söz verildi.

40 yaşındaki Lilian, 13 Şubat'ta Kolombiya'ya yaptığı gezinin ardından Brezilya'ya indikten kısa bir süre sonra erkek arkadaşıyla buluşmaya gittiğinde öldürüldü.

Uzun zamandır bir ilişki içindeydi ve evli olan ve ailesinin yasak ilişkiyi öğrenmesini istemeyen Pinto da Fonseca'dan bir de kızı vardı.

Müfettişler, Fatima Ferreira'nın çocuğu kendine almak istediğine ve bu nedenle cinayeti planlamasında Pinto da Fonseca'ya yardım etmeye başladığına inanıyorlar.

Müfettişler, Ferreira'nın kendisiyle daha önce tanışmamış olan Lilian'ı almak için havaalanına gittiği ve onu Pinto da Fonseca'ya götürdüğü sonucuna vardı.

Daha sonra Lillian de Oliveira dövülerek vahşice öldürüldü. Kadının cesedi Pinto da Fonseca'nın süt ürünleri işleme buhar kazanında yakıldı.

Brezilya Savcılığı, resmi olarak üçlüyü, Kolombiya gezisinin ardından Goiania belediyesine döndükten sonra kaybolan Lilian'ı öldürmekle suçladı.

İki adam aynı zamanda, iki veya daha fazla kişinin aynı suçta farkında ve gönüllü olarak yer almasıyla oluşan 'concurso de pessoas' ile de suçlandı.

İş insanının daha sonra kendisine borçlu olan Ferreira'yı, 20.000 BRL (30 bin TL) değerindeki borcundan feragat etmesi karşılığında suçu işlemek için tuttuğu iddia edildi.

Müfettişler, Ferreira'nın Lilian'ı öldürmek için Kolombiya'ya bile gittiğine ancak başarısız olduğuna ve bu nedenle Brezilya'ya geri döndüğüne inanıyor.

Lilian de Oliveira, gezinin ardından eve dönmeyince ailesi tarafından kayıp ilan edildi. Goiânia polisi daha sonra Lilian'ın öldürüldüğü sonucuna vardı.

Müfettişler ayrıca, korkunç cinayetin ikilinin kızlarının nafaka ödemeleri hakkında tartıştığı için işlendiğini tahmin ediyor.

Üçü kefaletle serbest bırakıldı ve Ferreira'nın avukatı o zamandan beri müvekkilinin beraat edeceğinden emin olduğunu belirtiyor. Üç kişinin jüri tarafından yargılanıp yargılanmayacağına Adalet Divanı karar verecek.

Son Güncelleme: 28.04.2021 09:59:03
ETİKETLERyasak aşk  kadın  erkek