UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HALİL SEZAİ’DEN SAMİMİ İTİRAF!

Başrolünü üstlendiği 'İncir Reçeli' filmi ile şöhret kapısını aralayani, 'İsyan' şarkısı ile zirveye çıkan Halil Sezai, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalındaki 'Gör Beni'ye konuk oldu.

HALİL SEZAİ’DEN SAMİMİ İTİRAF!

Geçtiğimiz eylül ayında, yaşlı komşusunu darp etmek suçlaması ile cezaevine giren, Sezai içeride geçen 43 günü anlattı.


Hapishanede çok zorlanmadım. Belki saçma olacak ama iyi geldi. Tek başıma bir oda verdiler, bahçesi de vardı. Yurt odası gibiydi. Bütün gün kitap okudum. Bu duruma nasıl geldiğimi düşündüm. Kendimle baş başa kalmak iyi geldi. Muhasebe yaptım biraz.

Ünlülüğe karşı bir insanım. Ülkemizde bu olaylar günde belki 100-200 kere oluyor ama büyümüyor. O günün yarısını hatırlamıyorum. Çok öfkeli de değildim. Birden bir şey koptu.

Sosyal fobi yaşamadım. Gardiyanından müdürüne önyargımı kırdılar. İnsanlara çok yardım ediyorlar. Cezaevinin yemekleri çok güzel. Çıkarken “Bu domatesi nereden alıyorsunuz?” dedim.

Annemle yaşayan bir insanım. Bazen anneannem de bize geliyor. annem yazın ayvalık’a gider, kışları benimle kalıyor. Babam iki sene önce vefat etti.

Dışarıdan aşk şarkıları yapan, alkol alan ve bitik bir imajım var ama bunlar da yaptığınız işlerle doğrultulu. Aslında komedi oyunculuğunu çok severim. ‘Sevgili Dünürüm’ ve ‘Kahve Bahane’ isimli komedi dizilerinde rol aldım.

‘İLİŞKİLER HIZLI TÜKENİYOR’

Sahnede rahatlıyorum. Başka bir boyuta geçiyorum. Ben şarkılarımı gözlerim kapalı söylüyorum. Bazen konserlerim 4-5 saat sürüyor.

Hayatımda aşk varsa muhteşem oluyor. Her şeyi onunla yapmak en büyük keyfim. Bizim camiada insanların ilişkileri hızlı tüketiliyor. Benim ilişkilerim uzun sürüyor.

Son Güncelleme: 1.05.2021 09:03:14
ETİKETLERhalil sezai