UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DENİZE ATIP ÖLÜMÜNÜ İZLEDİ

Galata Köprüsü'nden zihinsel engelli bir kişi tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle ayaklarından tutulup denize atılarak hayatını kaybeden Ahmet Uzun 'un 2 yıl önce inşaatlarda çalışmak için İstanbul'a gelip yerleştiği öğrenildi. Ahmet Uzun'un ölmeden önce sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında ‘Hızlı yaşa genç öl’ yorumunu yaparak bir fotoğraf paylaştığı görüldü.

DENİZE ATIP ÖLÜMÜNÜ İZLEDİ

Galata Köprüsü'nden zihinsel engelli bir kişi tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle ayaklarından tutulup denize atılan inşaat işçisi Ahmet Uzun (38) boğularak yaşamını yitirdi. Polis, şüpheli Serkan A.'yı yakalandı. Serkan A. ile Uzun'un birbirlerini daha önceden tanımadıkları ama bilinmeyen bir neden ile bir süre tartıştığı Serkan A'nın Uzun'un bacağına vurduktan sonra yere düşünce sürükleyip denize attığı ve olay yerinde olup biteni izlediği öğrenildi.

2 YIL ÖNCE İSTANBUL'A GELDİ

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre; Olayda hayatını kaybeden şahsın 2 yıl önce inşaatta çalışmak için İstanbul'a gelen Ahmet Uzun olduğu ortaya çıktı. Uzun'un ölmeden önce sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafına "Hızlı yaşa genç öl" yorumunu yaptığı görüldü.

Olay, Eminönü'nde Kadıköy iskelesi ile Galata Köprüsü kesişiminde 22 Nisan günü saat 19.25 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, sahilde bir kişinin denize itildiği ve çevredeki kişilerin kurtarmaya çalıştığı ihbarını alan polis ekipleri, deniz polisi, Sahil Güvenlik ve sağlık ekipleri ile birlikte olay yerine sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, polis tarafından denizden çıkarılan Ahmet Uzun'un hayatını kaybettiğini tespit etti.

Son Güncelleme: 4.05.2021 16:57:09
ETİKETLERGALATA KÖPRÜSÜ  ÖLÜM  CİNAYET