UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

27 YILLIK EVLİLİĞİ O İSİM Mİ BİTİRDİ?

Microsoft'un kurucusu Bill Gates ve eşi Melinda Gates, 27 yıllık evliliklerine son verme kararı aldı. Kısa sürede dünya gündemine oturan karar sonrası pek çok iddia da ortaya atıldı.

27 YILLIK EVLİLİĞİ  O İSİM Mİ BİTİRDİ?

65 yaşındaki Bill Gates, Pazartesi günü kişisel Twitter hesabından kendisinin ve 56 yaşındaki eşi Melinda'nın boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Bu karar sonrası çiftin ayrılık nedenleriyle ilgili pek çok iddia ortaya atıldı.

O iddialardan biri de İngiliz Daily Mail gazetesinin paylaştığı Bill Gates'in eski büyük aşkı Ann Winblad'dı.1980'li yıllarda çıkmaya başlayan ikili 1987'de ayrıldı. Bill Gates aynı yıl Gates Melinda ile evlendi.

Ancak iddialara göreGates eski aşkını hiçbir zaman unutamadı. Aynı habere göre, ünlü milyarder evliliği boyunca sık sık Ann ile birlikte vakit geçirdi.

Hatta İngiliz basınının iddiasına göre ikili Gates'in evli olduğu dönemde bir hafta sonunu Outer Banks of North Carolina'daki sahil evinde geçirdi.

Ancak ikilinin ilişkisinin bir dostluğa dönüştüğü de sıkça dile getiriliyor. Hatta Gates'in evlilik teklifi etmeden önce Ann'e danıştığı bile biliniyor.

Son Güncelleme: 5.05.2021 12:04:28
ETİKETLERbill gates  melinda gates