UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUBA ÜNSAL GEÇİRDİĞİ ZOR GÜNLERİ ANLATTI!

Geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan Tuba Ünsal geçirdiği zor günleri anlattı. Tuba Ünsal, Instagram hesabından takipçileriyle soru, cevap yaptı. Geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan oyuncu, "Belirtileri neler?" sorusuna yanıt verdi. 39 yaşındaki Tuba Ünsal, "Sürekli şişkinlik, uykusuzluk ve mutsuzluk. Aslında yıllarca farkına varamayabiliyorsunuz. Sonra bağırsak diyetiyle toparlanıyor" ifadelerini kullandı.

TUBA ÜNSAL GEÇİRDİĞİ ZOR GÜNLERİ ANLATTI!

Geçirgen bağırsak sendromuna yakalanan oyuncu Tuba Ünsal, hastalığın belirtilerini anlattı: Sürekli şişkinlik, uykusuzluk ve mutsuzluk. Yıllarca farkına varmayabiliyorsunuz.

Uzun zamandır ekranda olmayan Tuba Ünsal, "Çocuklar (Sare ve Civan Mert) artık büyüdü. Önümüzdeki sezon seyirci karşısındayım" açıklamasını yaptı.

Hastalığı nedeniyle Bodrum'da sağlıklı beslenme kampında olan Ünsal, "Kızlarınız nerede?" sorusu üzerine, "Artık babalarında daha uzun kalabiliyorlar. Benim de yalnız zaman geçirmeye ihtiyacım var. Beş günlük ayrılık herkese iyi geldi" ifadelerini kullandı.

Bir takipçisinin "Aşı oldunuz mu?" sorusunu yönelttiği Tuba Ünsal, "Bana henüz sıra gelmedi. Yakın zamanda koronavirüs atlattığım için dört ayım daha var aşıya" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 9.05.2021 15:48:43
ETİKETLERtuba ünsal