UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ENGİN AKYÜREKI İLE PINAR DENİZ AŞK MI YAŞIYOR?

Ünlü oyuncu Engin Akyürek'in yeni bir aşka yelken açtığı iddiası sosyal medyayı çalkalamaya devam ediyor. Ancak taraflardan ne bir görüntü ne de bir açıklama var.

ENGİN AKYÜREKI İLE PINAR DENİZ AŞK MI YAŞIYOR?

Ünlü oyuncu Engin Akyürek, kariyerinin başından beri özel hayatından çok işiyle gündeme gelen bir isim oldu. Yaşadığı aşkların magazin sayfalarını süslediği dönemler de oldu. Ancak "Kara Para Aşk" dizisindeki rol arkadaşlarından Tuvana Türkay'la yaşadığı aşk hariç hiçbirini doğrulamadı.

Son olarak, adı "Sefirin Kızı" dizisindeki rol arkadaşı Tülin Yazkan'la aşk dedikodularına karışan Engin Akyürek, bu konuda da hiçbir açıklama yapmadı. Belki de bu aşk hiç olmadı ya da çoktan bitti. Çünkü Engin Akyürek'le ilgili dünden beri sosyal medyayı sarsan bir aşk iddiası daha var.

Engin Akyürek'in yeni aşkının sevilen Netflix dizisi "Aşk 101"in yıldızlarından Pınar Deniz olduğu söyleniyor. Engin Akyürek ve Pınar Deniz bir süredir beraber. Ancak bu aşkla ilgili ne bir görüntü ne de taraflardan bir açıklama var. İddianın yöneldiği isim Engin Akyürek olunca bir açıklama beklemek anlamsız oluyor. Ancak Pınar Deniz de henüz hiçbir şey söylemedi.

 

Son Güncelleme: 11.05.2021 16:36:32
ETİKETLERENGİN AKYÜREK  PINAR DENİZ