UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK SALDIRILARI PROTESTO İÇİN ARABASINI YAKTI

İşgalci İsrail’in Filistinlilere yönelik Türkiye’de gerçekleştirilen protestolarda bir çift İsrail Konsolosluğu önünde araçlarını yaktı.

FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK SALDIRILARI PROTESTO İÇİN ARABASINI YAKTI

İşgalci İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla Türkiye’de geniş çapta protesto gösterileri düzenlendi. Filistinlilere yönelik zulme karşı İsrail Konsolosluğu önünde protestolar da gerçekleştirildi.

“GAZZE’DEKİ İŞKENCE İÇİN YAPIYORUZ”

Protesto için İsrail Konsolosluğu önüne gelen bir çift ise otomobillerini yol ortasında ateşe verdi. Ateşe verilen aracı cep telefonu ile kaydeden çift bunu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Alev alev yanan otomobillerini cep telefonu kamerası ile kaydeden çift, “İsrail Konsolosluğu önünde arabamızı yakıyoruz. Canı yanan Müslüman kardeşlerimiz için yapıyoruz. Orada ağlayan çocuklar için yapıyoruz. Anaları babaları ölen çocukları için yapıyoruz. İsrail’de işkence çeken Müslüman kardeşlerimiz için yapıyoruz. Gazze’deki işkence için yapıyoruz” ifadelerini kullandı

İFADELERİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Karı-koca oldukları öğrenilen çiftin yaktığı aracı olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yanan araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Olay sonrasında çift gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Çift ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

DORA ALTINBAŞAK KİMDİR? 

Dora Altınbaşak, Filiz Aker’in yeğeni. Filiz Aker, 2017 yılında oyuncu Vatan Şaşmaz’ı otel odasında canice öldürmüştü. 

HABERİN VİDEOSU

Son Güncelleme: 13.05.2021 13:46:03
ETİKETLERfilistin  türkiye