UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE İLGİNÇ İSTEK!

Beşiktaş'ta zabıta ekipleri tarafından malzemelerine el konulduğunu öne süren kağıt toplayıcı bir genç, yangın merdiveninin tepesine çıkarak intihar etmeye kalkıştı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından polis ekipleri tarafından ikna edilen gencin, "Oktay Kaynarca'yı çağırın" dediği görüldü. O anlar saniye saniye kaydedildi.

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE İLGİNÇ İSTEK!

Önceki gün saat 16.30 sıralarında Beşiktaş Nispetiye Mahallesi Park Sokak üzerinde kağıt toplayıcılık yaptığını söyleyen 16 yaşındaki Samet Ç., zabıta ekipleri tarafından darbedildiğini iddia ederek intihar girişiminde bulundu. Sokak üzerindeki yangın merdiveninin giren genç, yoldan geçen bir vatandaşa "Abi polisi ara" dedikten sonra tepesine çıktı.

"OKTAY KAYNARCA'YI ÇAĞIRIN"

Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genci ikna etmek için çalışmalara başladı. Malzemelerinin darp edilerek alındığını iddia eden genç, aşağıya inmemek uzun süre direndi. Polis ekiplerinin yanına gelmesine izin vermeyen genç, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'yı çağırmalarını istedi. Kaynarca'nın şehir dışında olması nedeniyle gelmesinin mümkün olmadığını belirtilmesi üzerine genç, merdivenin korkuluklarda gezinmeye başladı.

İKNA EDİLEREK AŞAĞI İNDİRİLDİ

Önce sigara içen ardından ceketini ve cüzdanını yere atan gencin yanına önce Beşiktaş Devriye Ekipler Amiri çıkmaya çalıştı. Gençle aşağıdan diyaloğu sürdüren Etiler Polis Merkezi Amiri ardından yangın merdivenine girerek müzakereci polisle birlikte yanına çıktı. Gençle konuşarak ikna çalışmaya başlayan polis ekipleri, bir süre sonra başarılı olarak genci aşağıya indirdi. Polis otosuna bindirilen genç ardından emniyete götürüldü. Yaşanan hareketli anlar ise kameralara yansıdı.

Son Güncelleme: 14.05.2021 11:52:01
ETİKETLERbeşiktaş  intihar  oktay kaynarca