UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ'DEN ÇOK ÖNEMLİ YAĞIŞ UYARISI!

Son dakika haberine göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki haftanın hava durumu tahmin raporunu internet sitesi üzerinden yayınladı.

METEOROLOJİ'DEN ÇOK ÖNEMLİ YAĞIŞ UYARISI!

 Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre; Pazartesi günü 36 ilde sağanak yağış etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 17 Mayıs-21 Mayıs tarihlerini kapsayan hava durumu tahmin raporunu yayınladı.

Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre; Pazartesi günü birçok ilde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Hafta içinde ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis çevreleri ile Van'ın kuzey ve batı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Pazartesi günü sağanak yağışın etkili olacağı iller;

Iğdır, Ağrı, Kars, Ardahan, Artvin, Erzurum, Muş, Bitlis, Bingöl, Bayburt, Rize, Trabzon, Gümüşhane, Erzincan, Tunceli, Giresun, Ordu,

Tokat, Sivas, Samsun, Amasya, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Kırıkkale, Sinop, Kastamonu, Karabük, Bartın, Zonguldak, Bolu, Düzce, Sakarya.

 

Son Güncelleme: 16.05.2021 21:29:07
ETİKETLERmeteoroloji  hava durumu