UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOKAK ORTASINDA DÖVÜLEN KADIN İLK KEZ KONUŞTU.

Çankırı’da dün yaşanan korkunç olay sonrası mağdur kadın konuştu. Boşandığı gün eski eşi Soner Ç. ve eski eşinin yeğenleri tarafından acımasızca darp edilen Meryem Y., “Eski eşim ve yakınları tarafından kızımın evi önünde, saldırıya uğradık. Bu vahim olayın başka kadınların başına gelmemesini temenni ediyorum" dedi.

SOKAK ORTASINDA DÖVÜLEN KADIN İLK KEZ KONUŞTU.

Bir süredir Soner Ç. ile ayrı yaşayan Meryem Y., şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldılar. Dün anlaşmalı olarak boşanan Meryem Y. ve Soner Ç. arasında mal paylaşımı konusunda anlaşmazlık yaşandı. Meryem Y. ve Soner Ç.’nin sözlü tartışması Soner Ç’nin iki yeğenlerinin de olaya dahil olmasıyla tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Soner Ç., eski eşi ve iki kızını acımasızca sokak ortasında darp etti. Meryem Y.’yi saçından tutup yerde sürüklerken, iki kızını da yerde tekmeledi.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri Soner Ç. ve iki yeğeni O.Ç ve T.G’yi gözaltına alırken, yaralanan anne ve kızları ise hastaneye kaldırıldı.

'BAŞKA KADINLARIN BAŞINA GELMESİN'

Boşandığı eşi tarafından sokak ortasında darp edilen mağdur kadın, hastaneden taburcu olduktan sonra DHA’ya yaşadığı mağduriyeti anlattı. Meryem Y., “Gerçekleşen olaydan dolayı öncelikle yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Aynı günün sabahında Soner Ç ile anlaşmalı olarak boşandık. Daha sonrasında mahkeme kararına istinaden özel eşyaların paylaşımı yapılacaktı. Bu sırada eski eşim ve yakınları tarafından kızımın evi önünde, kızlarım ve ben saldırıya uğradık. Videolarda da olay görülmektedir. Süreç Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığınca titizlikle yürütülmektedir. Bu vahim olayın başka kadınların başına gelmemesini temenni ediyorum. Gereğinin ilgili makamlarca yapılacağı konusunda şüphemiz yoktur. Yanımda olan herkese tekrardan teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan gözaltında olan Soner Ç. ile iki yeğeni O.Ç ve T.G’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

Son Güncelleme: 19.05.2021 16:53:56
ETİKETLERdarp  çankırı  kadın