UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YÖNETMEN BABAK KHORRAMDİN, ANNE VE BABASI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ!

İran bugün dehşet veren bir haberle güne uyandı. 47 yaşındaki yönetmen Babak Khorramdin, anne ve babası tarafından vahşice öldürülüp, cesedi parçalara bölünüp çöp konteynerine atıldığı ortaya çıktı.

YÖNETMEN BABAK KHORRAMDİN, ANNE VE BABASI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ!

47 yaşındaki yönetmen Babak Khorramdin’in ölümü tüm ülkeyi sarstı. Bir süredir Tahran’da anne ve babasıyla aynı evde yaşayan ünlü yönetmenin ebeveynleriyle anlaşmazlık yaşadığı için vahşice öldürüldüğü öğrenildi. Anne ve babanın oğullarını öldürdükten sonra, cesedi 3 parçaya bölüp, Ekban bölgesinde bir konteynere attığı öğrenildi.

“CESEDİ EN YAKIN ÇÖPE ATTIK”

Vahşi babanın ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği ortaya çıktı. Baba Abdullah Khorramdin, polislere verdiği ilk ifade de "Yemeğine uyku ilacı katarak etkisiz hale getirdik. Sonra banyoya götürdük. Ardından cesedi bir valizin içine koyarak en yakın çöpe attık" dediği öğrenildi.

“ÖĞRENCİLERİYLE UYGUNSUZ İLİŞKİ YAŞIYORDU”

Oğlunun üniversite ders verdiğini söyleyen baba, oğlunun küçüklüğünden beri sorunların olduğunu ve sürekli onları rahatsız ettiğini ileri sürdü. Bir diğer iddiasıysa, oğlunun öğrencileri ile uygunsuz ilişkiye girdiğiydi.

YILLAR ÖNCE KIZI VE DAMADINI DA ÖLDÜRMÜŞ!

Baba Khorramdin, verdiği ikinci ifadedeyse yaptığından dolayı pişman olduğunu dile getirirken,  2011 yıllında damadını,  2017 yıllında da kızını öldürdüğü itiraf etti.

 

Son Güncelleme: 19.05.2021 17:53:12