UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YÜREK YAKAN KARE!

Burdur’da yaşayan Mustafa Karaca ve eşinin oturduğu ev elektrik kontağından çıkan yangınla kül oldu. Yangın sonrası evinin kül olduğu gören 73 yaşındaki Karaca, "50 yıllık yuvam yandı, açıkta kaldık, ben şimdi nereye gideceğim, gidecek yerim yok" diyerek ağladı.

 YÜREK YAKAN KARE!

Burdur’a bağlı Gündoğdu köyünde oturan Mustafa Karaca ve eşi Bucak’ta yaşayan oğullarının yanına gitmek için yola çıktı. Yaşlı çift evden ayrıldıktan kısa bir süre sonra evden alevlerin çıktığını gören komşuları ekiplere haber verdi. Kısa süre sonra bölgeye gelen ekipler, yangını söndürdü, ama ev kullanılamaz hale geldi. Ekipler ilk inceleme de yangının elektronik aksama sebebiyle çıktığını söyledi.

YAŞLI ÇİFT EVLERİNİ GÖRÜNCE YIKILDI!

Komşuların haber vermesi üzerine bölgeye gelen Mustafa Karaca ve eşi evlerinin kullanılamaz halini görünce yıkıldı. Karaca evini 50 yıl önce yaptığını söylerken gözyaşlarına boğuldu.

“50 YILLIK YUVAM YANDI, GİDECEK YERİMİZ YOK”

70 yaşındaki çaresiz adam, "50 yıllık yuvam yandı, açıkta kaldık, ben şimdi nereye gideceğim, gidecek kalacak yerim yok. Evimizin yanmasıyla açıkta kaldık. Eşim yaşlı, rahatsız, yerinden zor kıpırdıyor. 47 yaşında oğlum Ali, üç tane ameliyat oldu. Şimdi gözleri görmüyor. Şimdiden sonra biz kimin yanında kalırız, açıkta kaldık. Devletimizden ve vatandaşlardan başımızı sokacak bir ev yapılmasını istiyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 19.05.2021 18:12:47
ETİKETLERburdur  yangın