UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

THODEX SORUŞTURMASINDA SICAK GELİŞME!

Kripto para birimi Thodex’in sahibi Faruk Fatih’in yengesi Zuhal Özer yurt dışına çıkmamak şartıyla serbest bırakıldı.

THODEX SORUŞTURMASINDA SICAK GELİŞME!

Thodex soruşturmasıyla ilgili olarak  Aydın’da emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan firari CEO’nun yengesi Zuhal Özer, ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hakkında yakalama kararı olan Thodex vurgununda şüpheli olarak ifade veren Zuhal Özer, hakkında yakalama kararının olduğundan haberinin olmadığını iddia etti. Özer, "Beni karakoldan arayıp hakkımda yakalama kararı olduğunu söylediler, iki tane çocuğum olduğu için gelemedim. Dün Aydın Kuşadası'nda babamın ikametgahında polisler tarafından yapılan arama sonucu alındım" 

Zuhal Özer, şirketin  Faruk Fatih Özer tarafından kurulduğunu eşi Güven Özer’in şirkette yetkili olmadığını ileri sürdü. Şirkette SGK kaydı olduğunu fakat çalışmadığını kaydeden şüpheli Özer, "Faruk Fatih Özer benim banka hesabıma her ay aylık asgari ücret olacak şekilde para gönderirdi. Herhangi bir çalışma faaliyetim olmasa da kendisinin eşimin kardeşi olması nedeniyle yeğenleri için harcamam amacıyla her ay düzenli maaş yatırırdı" dedi.

Şirketle herhangi bir ilişkisinin olmadığını savunan yenge, Faruk Fatih Özer ile ayda bir görüşürdük. Görüştüğümüzde de olağanüstü bir durumla karşılaşmadım. Eşim de herhangi bir şey söylemezdi. İşlerle ilgili ne olumlu ne de olumsuz hiçbir konuşma yapılmazdı. Faruk Fatih Özer'in yurtdışına kaçacağına dair bir planlama yaptığını daha önce hiç duymadım. Hatta yurt dışına kaçtığını görünce çok şaşırdım. Thodex isimli firmadan ben maaşım dışında herhangi bir menfaat elde etmedim. Eşim Güven Özer de aynı şekilde müşterilerin parasından menfaat elde etmemiştir. Thodex mağdurlarının parasından benim ve eşimin uhdesine geçen hiçbir para yoktur. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum" dedi.

Son Güncelleme: 19.05.2021 21:12:20
ETİKETLERthodex  kripto  faruk fatih özer