UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BENİM KIZIMIN SUÇU NEYDİ?”

İsrail ordusu Gazze Şeridi’ndeki saldırılarına devam ediyor. Dün gece düzenlenen saldırıda 12 yaşındaki kızını kaybeden anne, "Kızım ölmeden önce bombalardan kaçmak için bana çanta getirdi. Elinde bir kase taşıyordu, Kızımın suçu neydi?” dedi.

“BENİM KIZIMIN SUÇU NEYDİ?”

İsrail’in Cibaliye Mülteci Kampı’na bomba saldırısı sonrası 5 sivil yaşamını yitirdi. Saldırıda ölen 12 yaşındaki Dima Assaleya’nın babaannesinin feryadı yürekleri dağladı.

DHA muhabirine konuşan acılı babaanne İsrail’i lanetleyerek, "Çocuklarımızın yaşadığı adaletsizliği, öldürülen çocukları ve yıkılan evleri nasıl bombaladıklarını görmek için Arap ülkeleri nerede? Arap hükümetleri ve halkları nerede? Ateşkes istemiyoruz. Direnişin bu suçlara karşılık vermesini istiyoruz. Bu masum çocuğun hakkını istiyoruz. Direnişin İsrail'e füze fırlatmasını istiyoruz. Bu çocuk masum ve hiçbir günahı yoktu. İsrail ile ateşkes istemiyoruz; hepimiz şehidiz. Oğlum hedef alındı ve öldürüldü. İsrail'e karşı savaşımızda Allah'a bağlıyız ve güçlüyüz" ifadelerini kullandı

İsrail bombardımanı sonucu yaşamını yitiren küçük kızın annesi , "Kızım şehit olacağını hissetti. Saldırıdan bir gün önce bu getirdiği çantası bana getirerek, anne bombalardan korkuyorum. Bu çanta ile birlikte okula kaçarız dedi bana. Benim kızımın suçu neydi?" diyerek, gözyaşlarına boğuldu.

Son Güncelleme: 20.05.2021 17:15:48
ETİKETLERisrail  gazze  filistin