UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFTİN PANİK ANLARI!

Oyuncu Derya Şensoy, önceki gün yeni bir aşka yelken açtığı Celal Can Algül ile birlikte görüntülendi. Muhabirleri fark edince panikleyen Algül, sevgilisini, "Yakalandık Derya!" şeklinde uyarmayı ihmal etmedi

ÜNLÜ ÇİFTİN PANİK ANLARI!

Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızları Derya Şensoy ile oyuncu Sarp Levendoğlu'nun birlikteliği geçtiğimiz aylarda bitmişti.

"Yakalandık derya!"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şensoy, önceki gün yeni sevgilisi Celal Can Algül ile birlikte Cihangir'de objektiflere yansıdı. Görüntülendiklerini fark edince panikleyen Algül, sevgilisine dönerek, "Yakalandık Derya!" ifadelerini kullandı.

"YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Celal Can Algül'ün aksine rahat tavırları ile dikkat çeken Şensoy ise "Yapacak bir şey yok" diyerek, sevgilisini sakinleştirdi.

"BU SORULAR BENİ RAHATSIZ EDİYOR"

Öte yandan Derya Şensoy, geçtiğimiz haftalarda Bebek'te gazetecilerin objektiflerine takılmıştı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Şensoy, sosyal medya için video çektiğini söylemişti.

Projeleri ve yaptığı işlerle ilgili soruları yanıtlayan oyuncu, ilişkisi sorulduğunda ise tepki göstermişti.

Gazetecilerin, "Kerem Kanık ile yeni bir ilişkiye başladınız. İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusuna sinirlenen Derya Şensoy, "Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz? Ben özel hayatımla ilgili konuşmuyorum. Bu sorular beni rahatsız ediyor" demişti.

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Oyuncu daha sonra, gazeteci arkadaşlarını devreye sokarak, röportaj yaptığı muhabire tepki gösterdiği için özür dilemişti. 

Son Güncelleme: 21.05.2021 09:11:43
ETİKETLERçift  ünlü  panik