UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN TOPLU TECAVÜZ ÇIKTI

Bir Coronavirüs hastasının ölmeden önce özel bir hastanede üç çalışan tarafından toplu tecavüze uğradığı iddia edildi.

ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN TOPLU TECAVÜZ ÇIKTI

Coronavirüs hastası kadının yürüyerek geldiği hastaneden cenazesi çıktı. 45 yaşındaki kadının ölümünün ardından kızı kan donduran bir iddiada bulundu. 15 Mayıs'ta hastaneye kaldırıldıktan sonra ventilatör desteği alan kurban daha sonra 19 Mayıs'ta hayatını kaybetti. Kurbanın kızı, hastanedeki doktorların cinsel saldırı konusunda sessiz kalması için annesini entübe ettiğini iddia etti.

Talihsiz kadının kızı, "Annem hastaneye tek başına yürüyerek geldi ve semptomları olmasına rağmen sağlık durumu en hafif tabirle 'tatmin ediciydi'. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde 16 Mayıs'ta üç erkek tarafından taciz edildi."

"Sağlığı kötüleştikten yaşanan korkunç olayı bana bildiren annemdi. Annemle cinsel taciz ve uygunsuz davranış hakkında JAP dışındaki akrabalarla da konuştum."

Hastanın kızı, hastane personelinin annesinin durumunun kritik olması ve ventilatör desteğine ihtiyaç duyması nedeniyle ondan bir form imzalamasını istediğini söyledi.

Ancak, kurbanın kızı, doktorların saldırı konusunda sessiz kalması için annesini entübe ettiğine inanıyor. İsmi açıklanmayan kadının kızı dünyayı ayağa kaldıran açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Annemin öldüğünü açıkladılar. Ancak doktorların, annemin polise ifade vermesini engellemek için onu entübe ettiklerinden şüpheleniyorum. Bu hastane kapatılmalı."

Öte yandan, Patna Nöbetçi Sulh Hakimi ML Khan, kurbanın kızı annesinin hastanede cinsel tacize uğradığını iddia etmesinden sonra cesedin otopsi için gönderildiğini doğruladı.

Son Güncelleme: 23.05.2021 21:00:55
ETİKETLERCORONAVİRÜS  TECAVÜZ