UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

INSTAGRAM’DAN YENİ ÖZELLİK!

Instagram'da değişim rüzgarı resmen fırtınaya dönüşmüş durumda. Popüler platform kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için yeni özelliklerini devreye sokuyor. Bunlardan biri de çok yakından bildiğimiz like veya beğeni ile alakalı. Instagram beğeni sayılarının gösterilmesiyle ilgili kullanıcılarına daha fazla kontrol sağlayacak yeni bir özelliği kullanıma sunduğunu açıkladı.

INSTAGRAM’DAN YENİ ÖZELLİK!

Instagram 2019'da bir grup kullanıcıyla gönderilerdeki beğeni sayılarının gizlenmesi üzerine bir test yapmaya başlamıştı. Bu konuyla ilgili geri bildirimleri değerlendiren Instagram, bazı insanların beğeni sayılarını gizlemeyi tercih ederken, bazılarınınsa nelerin popüler olduğunu takip edebilmek için beğeni sayılarını görmek istediğini fark etti. Instagram kullanıcılarına daha fazla kontrol sağlayabilmek için yeni bir özelliği kullanıma sunmaya başladı.

BU ÖZELLİKLE BİRLİKTE NELER YAPILABİLECEK?

Kullanıcılar artık kendi Instagram gönderilerindeki beğeni sayılarını göstermeyi veya gizlemeyi, Instagram Akışında diğer insanların gönderilerinin beğeni sayılarını görmeyi veya görmemeyi tercih edebilecek.

Son Güncelleme: 26.05.2021 17:44:09
ETİKETLERinstagram  beğeni