UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇANTA İADELİ BOŞANMA PROTOKOLÜ!

Boşanma avukatları, zengin erkek müşterilerinin en çok talep ettikleri bir isteği sonunda hayata geçirdi. Eşleriyle yollarını ayırırken mallarını bölüşen iş adamları, aldıkları pahalı çantaların da paylaşıma dahil edilmesini istiyordu. Sonunda ünlü bir çift, boşanma protokolüne Hermes çantaları da ekledi.

ÇANTA İADELİ BOŞANMA PROTOKOLÜ!

Sabah’ın haberine göre; eşinizle ayrılma noktasına geldiniz, malı mülkü ayırdınız, peki ya alınan pahalı hediyeler ne olacak? Saatler, çantalar, takılar hibe mi edilecek? Tabii ki hayır! Onlar da milyonluk değere sahip olunca avukatlar oturup evlilik süresince alınan hediyeleri de paylaştırıyor. Özellikle o Hermes çantalar... Tanesi yüz bin lira olsa, on yıllık evlilikte her sene bir tane hediye alınsa, 1 milyonluk servet eder. Lüks bir otomobil, hatta ev parası...

Bugün size bu şekilde boşanan bir çiftimizden bahsetmek istiyorum. Bu çiftimiz ayrılırken çantaları yani Hermes'leri de bölüşmüşler. Bu haberi alan diğer zengin kocalar da kendi avukatlarına talimat verip "Boşanma protokolüne sen de bunları ekle" demeye başlamış. Yani anlayacağınız şu sıralar kocasından boşanmak üzere olan kadınların pahalı çantaları tehlikede... Peki yukarıda bahsettiğim erkek tarafı aldığı bu çantaları ne yapmış? Şimdiki aşık olduğu kız arkadaşına hediye etmiş. Yani anlayacağınız eski eşin çantası yeni sevgiliye nasip olmuş.

Son Güncelleme: 28.05.2021 10:23:04
ETİKETLERkadın  boşanma  avukat  çanta