UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYNUR AYDIN’DAN SAMİMİ İTİRAFLAR!

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra sivri dili söylemleriyle sık sık magazin gündemine gelen Aynur Aydın, Emel Yalçın'ın Milyon TV'de yayınlanan programına konuk oldu. 35 yaşındaki Aydın, özel hayatıyla ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çekti.

AYNUR AYDIN’DAN SAMİMİ İTİRAFLAR!

Emel Yalçın'ın Milyon TV'de yayınlanan programına konuk olarak katılan Aynur Aydın, hem kariyeri hem de özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

"ENGELLEYEMEDİLER"

"Aynur sürekli röportajlarında rakiplerinin yoluna taş koyduğundan seni engellediklerinden bahsediyorsun neden?" sorusu üzerine Aynur Aydın, "Hala böyle düşünüyorum, belki erteleyebildiler ama engelleyemediler" diye konuştu.

SOSYAL MEDYA BAŞARISININ SIRRI

Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken Aydın, "Aslında herkesin zorlandığı konu da ben Twitter sayesinde başarılı oldum" dedi.

Ünlü şarkıcı, attığı tweetler yüzbinlerce etkileşim alırken bu esprili yaklaşımıyla Z kuşağı ile arasında çok güçlü bir bağ kurduğunu hatta Z kuşağının kendisini ünlü yaptığını söyledi. Aydın, Z kuşağının gerçek olan her şeye reaksiyon gösterdiğini ve onları kandırmanın kolay olmadığını zeka sevdiklerini de belirtti.

AYNUR'DAN 'SEVGİLİ' YANITI

Aynur Aydın, "Aynur çok güzel bir kadınsın, eminim taliplerinde çoktur, hiç magazin haberlerinde seni sevgilinle göremedik. Sektöre girdiğinden beri hiç sevgilin olmadı mı, yoksa saklamayı mı iyi başardın?" sorusuna da yanıt verdi.

Şarkıcı, "16 yaşımdan beri her zaman erkeklerin ilgisini çeken bir kadınım. Bunu sadece güzelliğimle değil, sanırım zekamla da başarıyorum. 'Hiç sevgilin olmadı mı?' dersen, bence saklamayı iyi başardım" ifadelerini kullandı.

"KENDİNE ACIYAN İNSANLARI SEVMEM"

Aydın, "Her insan başına haksızlıklar geliyor benim de çok geldi ama ben ne zaman kurban psikolojisinden çıktım, o zaman daha başarılı oldum" dedi ve ekledi: Hem meslek hem de iş hayatımda. İnsan kendine acımasını çok seviyor. Ben kendimi sevmeye başladığım an her şey olumlu yönde değişmeye başladı. Hayatı ve kendimi çok seviyorum.

BABASIYLA YAZIŞMALARINI PAYLAŞTI

Aynur Aydın, geçtiğimiz haftalarda Etiler'de bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülenmiş ve konu estetikten açılınca "Bana kalsa her yerimi estetik yaptırırım" demişti. Aydın, bu sözlerin ardından babasından gelen mesajı "Kaç yaşında olursan ol baba azarı diye bir şey var" ifadeleriyle paylaşmıştı.

Kızının bu sözlerine kızan baba Aydın, "Bu ne kızım başka derdin mi yok? İnşallah yalan haberdir. Çok fena moralim bozuldu. Yalan haberse tazminat davası açarsın" dediği görülmüştü.

Babasına espri yaptığını söyleyen ünlü şarkıcı, sonrasında "Şaka mı yapıyorsun? Böyle şeyin esprisi olmaz. Ya ciddi ol ya da hiç demeç verme" cevabını almıştı.

Son Güncelleme: 29.05.2021 09:46:20
ETİKETLERaynur aydın  itiraf