UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

3.5 MİLYON DOLARLIK YALAN!

Olaylı bir şekilde boşanan oyuncu Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki sular durulmuyor. Heard'ün Depp'le evliliğinde şiddet mağduru olduğunu açıkladığı makalesini, 3,5 milyon dolar bağışlama sözü verdiği bir sendikanın yazdığı ortaya çıktı

3.5 MİLYON DOLARLIK YALAN!

Kendisine şiddet uygulamakla suçladığı ABD'li oyuncu Johnny Depp'ten 2016'da ayrılan Amber Heard, boşanma davasının 7 milyon dolarını Los Angeles'taki Çocuk Hastanesi’ne ve Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği'ne bağışlayacağını duyurmuştu.

Ancak Heard'ün bu parayı hala hayır kurumlarına teslim etmediği ortaya çıktı.

Eski eşinin 2018 yılında Washington Post gazetesinde yayınlanan aile içi şiddet konulu makalesi sonrası isyan eden ve kendisini "dayakçı koca" olarak gösterdiği için 50 milyon dolarlık dava açan Deep, bir bakıma haklı çıktı.

Bu makale sonrası dünya çapında kadın hareketlerinden büyük destek gören 35 yaşındaki oyuncunun yalan söylediği ortaya çıktı.

Yazıyı kendisinin kaleme aldığını iddia eden Heard'ün adına makaleyi Amerikan Sivil Özgürlükler Sendikası'nın (ACLU) yazdığı yazışmalar belgelendi.

Amber Heard, boşanma tazminatı olarak Johnny Depp'ten aldığı 7 milyon doları yarısını ACLU'ya, geri kalan kısmını da çocuk hastanesine vereceğini söylemişti. Ancak Depp bu bağışların peşini bırakmadı. Heard, hala iki kuruma da bağışını belgelemedi.

Amber Heard, şimdiye kadar sadece ACLU'ya 100 bin dolar bağışladı. Ancak Heard, elçisi olduğu sendikanın dünya çapında duyulmasını sağladı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Mayıs 2016'da yaşandığı iddia edilen olayda Johnny Depp'in, lüks evi kasıp kavurduğu ve Heard'e telefonla şiddet uyguladığı öne sürülmüştü. O dönem olay yerine ilk giden iki polisin herhangi bir suç kanıtı bulamadığı aktarılmıştı.

Depp, kendisini "eşini döven biri" diye niteleyen haber nedeniyle The Sun gazetesine açtığı davayı kaybetmişti.

Londra'da görülen dava, Heard açısından da önemli bir zafer anlamına geliyordu. Ancak Depp'in Heard'e açtığı ve ABD'de görülecek 50 milyon dolarlık dava henüz sonuçlanmış değil.

Son Güncelleme: 29.05.2021 18:24:39
ETİKETLERjonny depp  amber heard  boşanma