UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEDA SAYAN “SAĞLAM OTURUN, YARIN BURAYA OTURABİLİRİM”

Demet Akalın – Seda Sayan arasında yaşanan gerginlik kısa sürede magazin gündeminin en tepesine oturdu. Demet Akalın ve Seda Sayan gerginliğinin ardından Seda Sayan’ın aylar önce “Demet ve Alişan’la Sabah Sabah” programına konuk olduğunda söylediği “Sağlam oturun, yarın buraya oturabilirim” sözleri tekrar gündeme geldi.

SEDA SAYAN “SAĞLAM OTURUN, YARIN BURAYA OTURABİLİRİM”

Demet Akalın, Alişan ile birlikte yaptığı “Demet ve Alişan’la Sabah Sabah” programının bitmesine Seda Sayan’ın neden olduğunu ileri sürmüş ve Sayan'ı Instagram hesabından engellemişti. Ardından Seda Sayan, yaptığı açıklamada “Kimsenin ekmeğiyle oynamadım” diyerek iddiaları yalanlamıştı. Sonrasında Demet Akalın, sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaparak, Seda Sayan’ı adeta topa tutmuştu.

O SÖZLER YENİDEN GÜNDEMDE

Seda Sayan - Demet Akalın gerginliği kısa sürede magazin gündeminin başına oturdu. Bu gelişmelerin ardından Seda Sayan’ın aylar önce Demet ve Alişan’ın programına konuk olduğunda söylediği sözler yeniden gündeme geldi. İşte Sayan’ın “Sağlam oturun, yarın buraya oturabilirim” diyerek espri yaptığı o anlar…


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 30.05.2021 18:39:10
ETİKETLERSEDA SAYAN  DEMET AKALIN  ALİŞAN