UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

17 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİSİYLE DEFALARCA İLİŞKİYE GİRMİŞ!

Bir öğrenci – öğretmen ilişkisi skandalı daha meydana geldi. ABD’deki olayda 35 yaşındaki kadın öğretmen, 17 yaşındaki erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi. Bu skandal ülkenin gündemine oturdu.

17 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİSİYLE  DEFALARCA İLİŞKİYE GİRMİŞ!

Yurt dışında her geçen gün öğretmen- öğrenci arasında rezalet ilişki skandalına bir yenisi daha ekleniyor. ABD'deki bir lisede, İngilizce öğretmeni olarak görev yapan 35 yaşındaki kadın, 17 yaşındaki bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiğini kabul etti. İsmi açıklanmayan öğrenci ise yetkililere öğretmenine aşık olduğunu itiraf etti.

35 yaşındaki Abby Dibbs, hafta sonu evinde öğrencisiyle iki kez ilişkiye girdiğini itiraf etmesinin ardından, cinsel saldırı suçundan hakim karşısına çıktı. Skandalın ortaya çıkmasının ardından okul ile ilişiği hemen kesilen kadın, 12 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya.

Suç duyurusuna göre, 17 yaşındaki öğrenci, öğretmeniyle arasındaki uygunsuz ilişkiyi doğruladı ve 35 yaşındaki Dibbs'e aşık olduğunu söyledi.

Yasa gereği ismi gizli tutulan Portage Lisesi son sınıf öğrencisi, sapık öğretmen ile olan ilişkisini yetkililere "ispiyonlayan kişiye çok kızgın olduğunu" söyledi. Mahkeme kayıtları, 17 yaşındaki çocuğun annesinin uygunsuz ilişkiyi bildiren kişinin doğru şeyi yaptığı için mutlu olduğunu söylediğini gösteriyor.

Dibbs, ismi açıklanmayan 17 yaşındaki çocukla temasa geçmesini engelleyen, kendi çocuğu dışındaki diğer çocuklarla denetimsiz bir şekilde temas etmediğini belirten ve Portage Lisesi'ne girmesini yasaklayan koşullar altında, 3 bin 500 dolar kefaletle serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 31.05.2021 18:04:07
ETİKETLERabd  öğretmen  öğrenci