UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KİBARİYE "EŞİMİN BENİ ALDATTIĞINA GÖZÜMLE GÖRMEDEN İNANANMAM"

Türk müziğinin güçlü sesi Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ın dolandırma ve aldatma haberlerinin ardından bu kez de bir kadınla birlikte tatil yaptığına dair görüntüler ortaya çıktı.

KİBARİYE "EŞİMİN BENİ ALDATTIĞINA GÖZÜMLE GÖRMEDEN İNANANMAM"

Görüntülerde Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ın bir otelin havuzunun başında bir kadınla el ele yürüdüğü görüldü. UçanKuş TV muhabiri Okan İşçi’nin ulaştığı görüntülerin 3 gün öncesine ait olduğu öğrenildi. UçanKuş TV ekibi bu görüntülerin ardından harekete geçip o görüntüleri Kibariye’ye izletti. Ünlü şarkıcı, görüntüleri izledikten sonra UçanKuş TV muhabiri Okan İşçi’nin sorularına içtenlikle cevap verdi.

Kibariye, “Ben gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır. Günaha giremem. Gözümle görürsem öyle inanırım.  Görüntülerdeki o mu bilmiyorum. Çok net değil, bilemiyorum ”ifadelerini kullandı.

“GÖZÜMLE GÖRÜRSEM İNANIRIM”

Ünlü şarkıcı sözlerine şöyle devam etti: “Genel konuşacağım yanlış anlaşılmasın, bütün erkekler eşlerini aldatıyor.  Ben evimde çoluğumla çocuğumla oturuyorum. Tabi ki bunu Ali’ye soracağım. Ali evine çok bağlıdır. Ama gözümle görürsem işler değişir. Bana orijinal delil lazım. Ben gözümle görmediğim sürece inanmam. Bu yuvayı 24 sene boyunca ayakta tuttum. Bilmem neler için yuvamı yıkamam.” ifadelerini kullandı.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 8.06.2021 13:36:14
ETİKETLERkibariye  ali küçükbalçık  aldatma