UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“KURTLAR VADİSİ”NİN ÜNLÜ OTELİNDE KAOS ÇIKTI!

Sözbir ailesini karıştıran mal varlığı! Türkiye’nin ünlü ve genç iş insanlarından olan Serdar Sözbir’in mal varlığı aile arasında kaosa dönüştü!

“KURTLAR VADİSİ”NİN  ÜNLÜ OTELİNDE KAOS ÇIKTI!

Ünlü iş insanı Serdar Sözbir ile ailesi karşı karşıya geldi.

İstanbul Anadolu Adliyesi’nde milyarlık bedelsiz verdiği hisseler için vasi davası açan iş insanı Serdar Sözbir, babası Naif Sözbir’in İstanbul’daki ticari faaliyetlerini genç yaşında eline alarak çalışma hayatına başladı.

Tek başına bütün zorluklarla mücadele eden Serdar Sözbir, benzin istasyonu ve İstanbul’un en gözde otellerinden Üsküdar’daki “Kurtlar Vadisi”nin ve birçok rating rekorları kıran dizinin efsane oteli Sözbir Oteli inşa ettirdi ve oteli açtı.

Serdar Sözbir, her şey çok güzel giderken bir anda kardeşleri Tamer Sözbir ve Nihal Sözbir ile hukuk savaşına başladı. Kardeşler, baba Naif Sözbir'in hisselerini sağlık sorunlarını kullanarak kendi yönetimlerine aldı.

DİZİLERİN GÖZDE OTELİ SÖZBİR OTEL

İş dünyası ve cemiyet hayatı tarafından çok sevilen başarılı iş insanı Serdar Sözbir, ailesinden maddi ve manevi destek almadan Sözbir Otel’i tek başına tüm zorluklarla açtı.

2000’li yılların başında Sözbir Otel, ilk etapta imkansızlıklar nedeniyle bölüm bölüm açıldı ve ilk olarak Sözbir Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilmeye başlandı.

İş insanı Serdar Sözbir şirketteki hisselerin kendisine ait olduğunu ve kardeşleri Tamer Sözbir ile Nihal Sözbir’in hiçbir hakka sahip olmadığı öne sürerek İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nda vasi davası açtı. Serdar Sözbir Otel hisselerini bedelsiz verdiği hisseleri kardeşlerinden geri almak için yeni bir dava açacak.

Son Güncelleme: 10.06.2021 16:32:06