UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BUKET AYDIN VE EMİR SARIGÜL EVLENECEK Mİ?

Buket Aydın ve Emir Sarıgül’ün bu akşam evleneceği iddia edildi fakat Aydın bir açıklama yaparak bu akşam evlenmeyeceğini duyurdu. Çıkan bu haberlerin ardından UçanKuş TV Buket Aydın ve Emir Sarıgül’ün gerçek evlilik tarihini öğrendi. İşte Buket Aydın ve Emir Sarıgül’ün evleneceği o tarih…

BUKET AYDIN VE EMİR SARIGÜL EVLENECEK Mİ?

Buket Aydın ve Emir Sarıgül ikilisinin bu akşam evleneceği iddiaları bugün magazin manşetlerini süsledi. Çıkan haberlerin ardından Buket Aydın bir açıklama yaparak haberleri yalanladı. Aydın’ın açıklamalarından sonra UçanKuş TV sunucusu Yasemin Bozkurt, çiftin evleneceği gerçek tarihi açıkladı.

YASEMİN BOZKURT CANLI YAYINDA DUYURDU

UçanKuş TV ekranlarında hafta içi her akşam yayınlanan “Canlı Masa” isimli akşam kuşağının ilgi çeken programı bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Ekranların deneyimli sunucusu Yasemin Bozkurt, Buket Aydın ve Emir Sarıgül çiftinin 1 ay içinde evleneceğini iddia etti. Canlı yayında, ekranlara bir kağıt uzatan Bozkurt, duyurduğu haberin altına imzasını attı.

“YAKIN ÇEVRESİNDEN ÖĞRENDİM”

2021 senesinin Temmuz ayında Buket Aydın ve Emir Sarıgül çiftinin evleneceğini söyleyen Yasemin Bozkurt, çiftin yakın çevresinden öğrendiğini ve bilginin yüzde yüz doğru olduğunu aktardı.

SİBEL CAN ÇILDIRDI

Geçtiğimiz aylarda Emir Sarıgül ve Sibal Can’ın teknede fotoğrafları basına sızdırılmış ve böylece Sarıgül ile Buket Aydın’ın arası bozulmuştu. Şimdi ise evlilik haberlerinin çıkmasının ardından Sibel Can’ın çok öfkelendiğini konuşuluyor.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLANYIN

Son Güncelleme: 11.06.2021 15:55:02