UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DARDANEL ÖZÜR DİLEDİ! UÇANKUŞ’UN HABERİ SES GETİRDİ!

Daha önce çıplak el skandalıyla gündeme gelen Dardanel bu kez de Türkiye-İtalya EURO 2020 maçı öncesi yaptığı tepki çeken bir paylaşımla gündeme geldi.

DARDANEL ÖZÜR DİLEDİ! UÇANKUŞ’UN HABERİ SES GETİRDİ!

Dardanel markasının resmi Instagram hesabından yapılan paylaşımda, makarnalı ton balığı fotoğrafının üzerine "Bu akşam makarnaya koyuyoruz" yazıldı. Paylaşıma not olarak ise "EURO 2020 Turnuvasında A Milli Futbol Takımımıza yürekten başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. UçanKuş TV’nin gündeme taşıdığı bu skandal paylaşım büyük tepki çekti. UçanKuş’un haberinin ardından Dardanel bir özür metni yayımladı.

Dardanel açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

11 Haziran tarihinde sosyal medya hesaplarımızda yapılan paylaşımdan dolayı, başta kadınlarımız olmak üzere, tüm kamuoyundan özür diliyoruz.

Dikkatimizden kaçan ve kurum kültürümüzü hiçbir şekilde yansıtmayan bu paylaşımı hazırlayan kurumlar ile de ilişkilerimizin sonlandırılacağını kamuoyuna saygı ile bildiririz.

Kadın çalışanlarımızın emeği ile bugünlere gelmiş bir firma olarak şu andan itibaren, iletişimimiz ve sosyal sorumluluk girişimlerimizde, bu bilinci yerine getirmek için çok daha fazla çalışacağız.  Saygılarımızla…

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Son Güncelleme: 12.06.2021 17:57:47
ETİKETLERdardanel  dardanel ton  skandal  makarna  milli takım