UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘CAMDAKİ KIZ’ NALAN'IN GİYDİĞİ GELİNLİK OLAY YARATTI!

Perşembe akşamı sezon finaliyle ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın giydiği gelinlik son günlerin en çok konuşulan konusu oldu. Gelinliği tasarlayan atölyenin telefonları susmazken Kraliyet Ailesi'nin tercih ettiği ziberlin kumaştan özel üretilen gelinliğin 43 bin TL olduğu ortaya çıktı.

‘CAMDAKİ KIZ’ NALAN'IN  GİYDİĞİ GELİNLİK OLAY YARATTI!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrolü Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız, 9. bölümüyle 10 Haziran'da sezon finali yaptı. Dizideki sahneler kadar Nalan'ın düğün günü giydiği gelinlik de çok konuşuldu.

GELİNLİKTEN DOLAYI MODA EVİNİN TELEFONLARI SUSMUYOR

Bölümün ardından gelinliğe talep patlamasının olduğunu belirten işletmenin üretim sorumlusu "Sabahtan beri telefonlarımız durmuyor. Herkes gelinliği görüp denemek istiyor ancak şuan bu modelin üretimi yok. Tasarım ihtişamını sadeliğinden alıyor" dedi.

TOPLAM DEĞERİ 43 BİN TL

Kraliyet Ailesi'nin kıyafetlerinde tercih edilen ziberlin kumaşının kullanıldığı gelinliğin swarovski kaplı tacı, taş işlemeli duvağı ve gelinliğin toplam fiyatı ise tamı tamına 43 bin TL. Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik'in tüm provalara aksatmadan geldiğini belirten Lale Baş, "Gelinlik için günlerce dizi ekibiyle görüşmeler yaptı. Çok ince düşünülerek tasarlandı" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 12.06.2021 23:47:01
ETİKETLERcamdaki kız  nalan  burcu biricik  gelinlik