UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELDA BAĞCAN YENİDEN YARGILANACAK!

Besteci Tunay Bozyiğit’in Hayat adlı eserini izinsiz kullandığı için yargılanan Selda Bağcan’a, mahkeme “Uzlaşın” teklifinde bulundu. Bozyiğit’in 25 bin lira talebini çok bulan Bağcan, 18 bin liraya el sıkıştı. Ancak Bağcan, tekrar indirim isteyip 10 bin lira teklif edince uzlaşma sağlanamadı.

SELDA BAĞCAN YENİDEN  YARGILANACAK!

Selda Bağcan, Tunay Bozyiğit'e ait Hayat isimli eseri izinsiz olarak çıkardığı albümünde Düşen Hep Yerde mi Kalır ismiyle okudu. Eser sahibi Bozyiğit, şarkıya klip de çeken Bağcan'dan şikayetçi oldu.

5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Bu gelişme üzerine Bağcan hakkında manevi, mali veya bağlantılı haklara tecavüz suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

MAHKEME UZLAŞMA BÜROSUNA GÖNDERDİ

Mahkeme suçun uzlaşmaya tabi olduğunu ifade ederek dosyayı uzlaştırma bürosuna gönderdi. Bozyiğit 25 bin lira karşılığında uzlaşabileceğini ifade etti. Fiyatı fazla bulan Bağcan, 18 bin lira verebileceğini iletti.

YENİDEN YARGILANACAK

Sabah'ın haberine göre, teklif kabul edildi ama Bağcan, bu fiyatı da yüksek bulup 10 bin lira verebileceğini söyledi. Bozyiğit kabul etmedi. Sanatçı yeniden yargılanacak.

Son Güncelleme: 16.06.2021 09:16:44
ETİKETLERselda bağcan