UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR KADIN, 6 YAŞINDAKİ KIZIYLA BİRLİKTE REHİN ALINDI

Sivas'ta bir şahıs sürekli rahatsız ettiği 1 çocuklu kadını evinde tüfekle rehin aldı. Korku dolu anların yaşandığı olayda, il emniyet müdürü Kenan Aydoğan, şahsı 1 saatlik uğraş sonrasında ikna etti.

BİR KADIN, 6 YAŞINDAKİ KIZIYLA BİRLİKTE REHİN ALINDI

Sivas'ın Akdeğirmen Mahallesi 9. Sokak'taki Lale Apartmanı'nda meydana gelen olayda, 3 katlı apartmanın 2'nci katında kızıyla birlikte yaşayan kadını bir süredir rahatsız eden adam, konuşmak için kadının evine geldi. Bir süre sonra taraflar arasında tartışma çıktı. Kadının komşuları, gelen sesler üzerine polise haber verdi.

EVİN İÇİNDE RASTGALE ATEŞ AÇTI

İhbar üzerine adrese polis ekipleri yönlendirildi. Polislere kapıyı açmayan adam yanındaki tüfekle kadın ve kızını rehin aldı. Bunun üzerine Özel Harekat polisleri ile itfaiye ve sağlık ekipleri de bölgeye sevk edildi. Polisin ikna çalışması başlattığı adam evin içerisinde rastgele ateş açtı. Saçmalar evin penceresinden çıkarak, karşı apartmandaki bir dairenin penceresine isabet etti.

1 SAAT SONRA İKNA EDİLDİ

İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan da olay yerine geldi. Aydoğan'ın yaklaşık 1 saat sonra ikna ettiği adam, önce kızını, ardından annesini serbest bırakarak, teslim oldu.

Kadın ve adam ifadeleri alınmak için karakola götürüldü.

Son Güncelleme: 17.06.2021 16:50:51
ETİKETLERsivas