UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATA KULESİ'NDEN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ!

İstanbul Beyoğlu’ndaki Galata Kulesi'nden atlayarak, beton zemine düşen 18 yaşındaki O.D., hayatını kaybetti. Cep telefonu kamerasıyla Kule'nin görüntüsünü çeken bir vatandaş, atlamadan saniyeler önce intihar eden kişinin son anlarını tesadüfen görüntüledi. Öte yandan 20 yaşındaki Hilal Yağmur, geçtiğimiz haftalarda Galata Kulesi’nden düşerek hayatını kaybetti.

GALATA KULESİ'NDEN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ!

Olay, saat 15.00 sıralarında tarihi Galata Kulesi'nde yaşandı. Kule'nin seyir terasına çıkıp bir süre etrafı izleyen O.D. (18) iddiaya göre bir anda kendini aşağı bıraktı. Beton zemine düşen D.'yi görenler hemen yardıma koşup polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri, D.'ye uzun süre kalp masajı yaptı. Hayata döndürülemeyen O.D. daha sonra ambulansa alınarak hastane morguna kaldırıldı. Soruşturma başlatan polis, olay yerinde incelemelerde bulundu. Kule'den atlayıp hayatını kaybeden O.D.’nin ailesinin bugün polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Cep telefonu kamerasıyla Kule'nin görüntüsünü çeken bir vatandaş, atlamadan saniyeler önce intihar eden kişinin son anlarını tesadüfen görüntüledi.

Son Güncelleme: 21.06.2021 17:40:13
ETİKETLERintihar  galata  kule