UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SARAN GROUP VE EXXEN’DEN BOMBA ANLAŞMA!

Spor yayıncılığının öncüsü Saran Group; UEFA Champions League, UEFA Europa League ve UEFA Europa Conference League’in televizyon ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın aldı. Saran Group, bu üç ligin Türkiye’deki yayını için Türkiye’nin Dijital Platformu EXXEN ile anlaşmaya vardı.

SARAN GROUP VE EXXEN’DEN  BOMBA ANLAŞMA!

Dünyanın en önemli spor organizasyonlarını Türkiye’deki sporseverlerle buluşturan Saran Group; futbolseverlerin büyük ilgiyle takip ettiği UEFA Champions League, UEFA Europa League ve UEFA Europa Conference League’in TV ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın aldı.

Karşılaşmaların hangi kanalda yayınlanacağı bir süredir merak konusu olmuştu. Saran Group UEFA kupalarının yayın hakları için EXXEN ile anlaştı. Yediden yetmişe her kesimden sporseverin merakla beklediği canlı maçlar, özetler ve özel yayınlar 3 sezon boyunca EXXEN’de olacak.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran konu ile ilgili şunları söyledi: “Saran Group olarak amacımız, tüm sporseverlerin bulundukları her yerde ve her zaman en kaliteli spor içeriklerine ulaşmasını sağlamak. Dünyanın en önemli spor organizasyonlarını, en geniş spor yelpazesini Türk sporseverlerle buluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE BU SEZON İLK KEZ DÜZENLENECEK

Bu sene ilk kez gerçekleşecek olan UEFA Europa Conference League’e de, diğer iki ligde de olduğu gibi 32 takım katılacak. UEFA’nın kulüpler bazındaki bu yeni organizasyonuyla Avrupa liglerinde yarışan takım sayısının artması, şampiyona heyecanının daha çok taraftar ile paylaşılması hedefleniyor.

Bu üç büyük kupada Türk futbolunu Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile, oynayacağı ön elemelerde alacakları sonuçlara göre Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Sivasspor da temsil etme şansı bulabilecek.

BEŞİKTAŞ 2021-22 SEZONUNDA ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE!

Heyecanlı bir sezonun ardından Süper Lig’de adını şampiyonluğa yazdıran ve Türkiye Kupası’nı da alan Beşiktaş; Chelsea’nin kendi liginde dördüncü olmasının ardından adını doğrudan UEFA Şampiyonlar Ligi’ne yazdırdı. Ligde başarılı bir sezon geçiren, ligi 84 puan ile lider tamamlayan, Türkiye Kupası’nı da omuzlayan Kara Kartal’ın Şampiyonlar Ligi’ne katılması şimdiden coşkuyla kutlanmaya başladı.

Son Güncelleme: 24.06.2021 16:12:41
ETİKETLERspor  saadettin sran  exxen  acun ılıcalı  futbol  lig