UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖRENLER BÜLENT ERSOY SANDI!

Yalova'da Bülent Ersoy şaşkınlığı yaşandı. Makyaj sanatçısı İlayda Zöhre Özdemir, Bülent Ersoy gibi makyaj yapıp, Yalovalıların karşısına çıktı. Önce şaşıran Yalovalılar, daha sonra Bülent Ersoy benzeri Özdemir'le fotoğraf çekildi.

 GÖRENLER BÜLENT ERSOY SANDI!

Türk müzik dünyasının "Diva"sı olarak bilinen Bülent Ersoy, ilgi görmeye devam ediyor. Ancak bu sefer Bülent Ersoy'un kendisi değil, bir benzeri ilgi ve alaka ile karşılandı. Makyaj sanatıyla tanınan İlayda Zöhre Özdemir, ünlü şarkıcının makyajını yaptıktan sonra Yalova sokaklarına çıktı. Önce kısa süreli şaşkınlık yaşayan Yalovalılar, daha sonra fotoğraf çekilmek için sıraya girdi.

"KESİNLİKLE DALGA AMAÇLI DEĞİL"

Yalova halkına böyle bir sürpriz yapmak istediğini anlatan Özdemir, "Bülent Ersoy makyajıyla Yalova sahilinde gezdik, kafelere uğradık. Çok güzel tepkiler aldık. Kesinlikle bu dalga amaçlı değil, hem Bülent Hanım'ı anmak hem de böyle bir şey yaparken ilk olarak tabii ki de Türkiye'nin divası Bülent Hanım olarak çıkmak istedim. Çok güzel tepkiler aldım, umarım Yalova halkı da memnun kalmıştır" dedi.

6 SAAT İÇERİSİNDE HAZIRLANDI

Yaptığı makyajların 3-12 saat arasında sürdüğünü belirten Özdemir, Bülent Ersoy makyajını toplamda üç kez yaptığını kaydetti. Son makyajın 6 saatte tamamlandığını anlatan Özdemir, olumlu tepkiler aldığını dile getirdi.

Son Güncelleme: 24.06.2021 19:15:14
ETİKETLERBÜLENT ERSOY