UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SATIRLA SALDIRDI, ARDINDAN ALIŞVERİŞ YAPTI!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde müşteri olarak gittiği fırında kıymalı börek olmadığını öğrenince öfkeye kapılan alkollü Murat Ç. (41) dehşet saçtı. Olayda şahıs, satırla saldırıp tahta tezgahı kırdı. Ardından hiçbir şey olmamış gibi alışverişini yapıp ayrılan Murat Ç., gözaltına alındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

 SATIRLA SALDIRDI, ARDINDAN ALIŞVERİŞ YAPTI!

Olay, dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Alkollü olduğu öne sürülen Murat Ç., fırına girip kıymalı börek istedi. Bu sırada tezgahın başında bulunan Özge G. (20), Murat Ç.'ye kıymalı böreğin kalmadığını söyledi.

DHA'nın haberine göre, bunun üzerine öfkelenen Murat Ç, 'Ne yiyeceğimi sana mı soracağım?' dedikten sonra hakaret etti. Ardından evine giden Murat Ç., geri dönüp elindeki satırla iş yerindeki tahta tezgaha zarar verdi.

Murat Ç., yiyecek bir şeyler alıp parasını ödedikten sonra ayrıldı. O anlar, işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı. Özge G.'nin şikayeti üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, Murat Ç.'yi gözaltına aldı.

İşletmeci Özgür Kaçmaz (23), "Her zaman gelen müşterimizdi. Kıymalı börek olmayınca sinirlenmiş. Bağırıp çağırmaya başladı. Kız arkadaşım da dışarı çıkmasını istemiş. Bunun üzerine tehdit ettikten sonra evinden satır alıp gelip dükkanı dağıtmış. Ardından da yiyecek bir şeyler alıp gitmiş. Şikayetçi olduk" dedi. Murat Ç.'nin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 1.07.2021 15:53:40
ETİKETLERizmir  dehşet  börek  alışveriş