UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

17 YAŞINDAKİ EBRU BALKONDAN DÜŞEREK CAN VERMİŞTİ!

Küçükçekmece'de 2019 yılında Ebru Erdem'in balkondan düşerek hayatını kaybettiği davada 23 yıl 6 aya kadar hapsi istenen tutuklu sanık Serdar Taş adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

17 YAŞINDAKİ EBRU BALKONDAN DÜŞEREK CAN VERMİŞTİ!

Bakırköy 20. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya müşteki Ayşe Erdem ve Murat Erdem katılırken sanık Serdar Taş SEGBİS ile duruşmaya katıldı. Taraf avukatları duruşma salonunda hazır bulundu.  Geçen celse mütalaasında sanığın beraatini isteyen Cumhuriyet savcısı bilirkişi raporunda muğlak ibareler bulunduğundan kovuşturma aşamasında olay yerinde keşif yapılmadığı tespit edildiğinden uzman bilirkişilerle birlikte keşif yapılmasını talep etti.

Ayrıca, savcı Adli Tıp raporu ve Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü'nün uzmanlık raporunu dosyaya sunulduğundan yapılacak keşif sonucu hazırlanacak tutanak ve raporların incelenip mütalaanın yeniden değerlendirilmesini bu aşamada da sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi. 

TAHLİYE EDİLDİ

Mahkeme heyeti, tutukluluk halinin devamını gerekli kılan somut gerekçenin bulunmadığı, tutukluluk süresinin dolması, delillerin toplandığı, sanığın kaçma şüphesinin bulunmaması şartları oluştuğundan sanık Serdar Taş'ın ev hapsi ve yurt dışı çıkış yasağı adli kontrolleriyle tahliyesine karar verdi.

Öte yandan celse zaptına yansıtılan keşif yapılmasına ilişkin talebi dosyanın karar aşamasına geçildiği sebebiyle reddine karar vererek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Son Güncelleme: 2.07.2021 18:36:12
ETİKETLEREBRU ERDEM  CİNAYET  İNTİHAR