UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURSA’DA KATLİAM GİBİ KAZA 4 ÖLÜ BİRİ AĞIR 5 YARALI!

Orhangazi-iznik Karayolu Keramet Kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile bir hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı.

BURSA’DA KATLİAM GİBİ KAZA 4 ÖLÜ BİRİ AĞIR 5 YARALI!

Kaza nedeniyle Orhangazi-İznik karayolu trafiğe kapandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedilirken, kazada hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

Kaza 17.30 sıralarında Orhangazi-İznik Karayolu, Orhangazi’ye bağlı Keramet Mahallesi kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Orhangazi’den İznik istikametine doğru gitmekte olan Özer Ulutaş (55) idaresindeki 16 BGU 11 plakalı hafif ticari araç Keramet Kavşağı yakınlarında İznik istikametinden gelip Orhangazi istikametine doğru gitmekte olan Ömer Çimen idaresindeki 16 BN 680 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Ortalık savaş alanına döndü

Kaza nedeniyle olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine Orhangazi, Gemlik ve İznik’ten çok sayıda ambulans ile itfaiye ekipleri sevkedildi. Kazada hafif ticari araç sürücüsü Özer Ulutaş’ın yanı sıra diğer otomobilde bulunan sürücü Halil Kaygın ile birlikte Ömer Çimen ve Hasan Alkan’ın hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Yaralılar ambulanslarla hastanelere sevkedildi

Kazada hafif ticari araçta bulunan Ahsen Songül Çelik (30), Turgay Dinç (43) ve Bülent Akçam (38) ile birlikte otomobilde bulunan İsmail Eren (74) ve Mücahit Türe (67) yaralandı. Yaralar olay yerine gelen ambulanslarla Orhangazi ve Gemlik Devlet Hastanelerine kaldırılarak buralarda tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili savcılık ve jandarma ekiplerinin soruşturması devam ediyor.


Son Güncelleme: 6.07.2021 22:41:58
ETİKETLERbursa  kaza  orhangazi